Sommer Bouclé (250 g)

Løpelengde pr 50 gram

ca. 200 m

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Løbelængde per 50 gram

ca. 200 m

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 543 l vann
ca. 3 kg CO2
ca. 2 KwH

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

SOMMER BOUCLÉ

Sommer Bouclé er et bomullsgarn i vakre lyse farger. Garnet er bouclé, som betyr at det har små løkker på tråden, noe som gir en fin effekt både i strikking og hekling. Størrelsen på løkkene varierer og gir liv og tekstur til det ferdige resultatet.

Du kan ta noen tråder sammen og dermed strikke Sommer Bouclé på tykkere pinner. Det vil gi et luftig resultat til blant annet sommertopper.

Dette garnet er et mikroparti med overskuddsgarn fra Italia. Vi har kun noen få eksemplarer på lager, så vær kjapp hvis Summer Bouclé skal på pinnene dine 🙂

LIGNENDE PRODUKTER

// Function to get query parameter from URL fragment function getQueryParam(param) { var fragment = window.location.hash.substring(1); var params = new URLSearchParams(fragment); return params.get(param); } // Get search term from 'q' parameter var searchTerm = getQueryParam('q'); if (searchTerm) { // Searched Site Klaviyo var _learnq = _learnq || []; _learnq.push(["track", "Searched Site", { "SearchTerm": searchTerm, "SearchTerm (autocorrected)": "null", "ReturnedResults": "1" }]); }
Skroll til toppen