Alpakka 9/2 (900g) – råhvit

Produktinformasjon:

Materiale

100 % alpakka

Løpelengde pr 50 gram

ca. 225 m

Form

På spoler á 900g

Pris pr 50 gram

37,25 kr.

Strikk

p 3-4 mm strikkefasthet: 21-24 m pr. 10cm

670,00 kr

(37,25 kr. / 50 g)

Tilgjengelighet 74 på lager

Produktinformation:

Materiale

100 % alpakka

Løbelængde per 50 gram

ca. 225 m

Form

På spoler á 900g

Pris ved 50 gram

37,25 kr.

Strik

p 3-4 mm strikkefasthet: 21-24 m pr. 10cm

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 1.884 l vann
ca. 27 kg CO2
ca. 8 KwH

Dette alpakkagarnet er et overskuddsprodukt fra EU's tekstilindustri. La os sammen redusere svinn ved å skape noe nytt og vakkert med det.

BILLIG ALPAKKAGARN – RÅHVIT OG RUSTIKK

Alpakkagarn er et allsidig, deilig og rustikt garn, som kan brukes til de fleste av høstens strikkeprosjekter. Garnet er laget av 100% alpakka og med en strikkefasthet på 21 masker per 10 cm passer det perfekt til en lang rekke av PetiteKnits populære oppskrifter (se forslag nederst i denne teksten).

Alpakkagarnets råhvite naturlige nyanse er vakker som den er – samtidig er garnet et opplagt emne for garnfarging. På den måten kan du få flere spennende prosjekter ut av en spole med 900 gram.

Fordeler med alpakkagarn

Alpakkagarn er verdsatt for sin mykhet og temperaturregulerende egenskaper. Det betyr at gensere, cardigans, jakker og skjerf gir varme og samtidig lar huden puste. Dette er virkelig et garn som vil egne seg perfekt til høstens ruskevær og skiftende temperaturer. Garnets fiberinnhold er hundre prosent naturlig, ingen plastikk her. Sammenlignet med Garnspesialistens andre alpakkagarn er dette råhvite alpakkagarnet litt mer langhåret og det ferdige plagget får en livlig og litt grovere finish.

Strikkefasthet og strikkeprøver

Vi har strikket tre prøvelapper med alpakkagarnet:

  • 1 tråd på pinne 3 mm: 24 masker pr 10 cm
  • 1 tråd på pinne 4 mm: 21 masker pr 10 cm
  • 2 tråder på pinne 5 mm: 18 masker pr 10 cm

Husk alltid å strikke din egen strikkeprøve for å sikre at du får ønsket strikkefasthet for akkurat ditt prosjekt. Vi strikker alle forskjellig 🙂

Alpakkagarn med mange muligheter

Garnet har en anvendelig tykkelse på 225 meter pr 50 gram, noe som gjør den allsidig og enkel å kombinere med mange populære oppskrifter. I tillegg til strikking egner alpakkagarn seg utmerket som heklegarn, vevegarn og tuftegarn. Over ser du våre tre forslag til pinnestørrelser og strikkefastheter. Du kan også strikke enda flere tråder sammen og få et fint, tykt resultat. Eller hva med å kaste deg ut i å farge en del av garnet og strikke mønsterstrikk der du kombinerer med den naturlige off-white fargen på alpakkagarnet? 🙂

Garnalternativ til October sweater

Med sin strikkefasthet på 21m/10cm er alpakkagarnet et vakkert alternativ til høstfavoritten October Sweater fra PetiteKnit.

Garnalternativ til Cumulusblusen

Ved å kombinere to tråder av alpakkagarnet kan du strikke en litt løsere og tettere versjon av den vakre Cumulusblusen fra PetiteKnit med en strikkefasthet på 18m/10cm.

Garnalternativ til Ankers Cardigan my size

Alpakkagarnet kan også brukes til en koselig cardigan: Ankers cardigan my size fra PetiteKnit har en strikkefasthet på 24m/10cm, som vi har oppnådd ved å strikke garnet på 3mm pinner.

Billig alpakkagarn på spole

Alpakkagarnet kommer på spoler med min. 900 gram og en pris som tilsvarer kun 37,25 kr. pr. 50 gram garn. Det gir mulighet for å strikke, hekle, tufte, farge og veve i 100 % naturgarn uten å bli ruinert. Vi mener at alle skal ha mulighet til å glede seg over håndarbeid.

Billig alpakkagarn til farging

Med sitt naturlige fiberinnhold er det råhvite alpakkagarnet perfekt for garnfarging. Her kan du virkelig leke og sette ditt unike preg på det ferdige prosjektet ditt. Våre syrefargesett kommer med alt som trengs for å komme i gang med garnfarging. Alt du trenger å bidra med selv er en gryte, en skje og et par gamle syltetøyglass. Du kan lese mer om alt det på siden vår om syrefarger. Og du trenger ikke være nervøs for ordet «syre» – det er bare vanlig husholdningseddik 🙂

Vi selger også tilbehør til håndarbeid

Trenger du tilbehør til håndarbeidet ditt, f.eks. knapper eller strikkepinner, du finner det også hos Garnspesialisten.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Alpakka 9/2 (900g) – råhvit”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen
Rull til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.