Dub sommer båndgarn (900 g)

Produktinformasjon:

Materiale

66 % bomull 34 % polyester

Løpelengde pr 50 gram

ca. 110 m pr. 50 gram

Form

På spoler á 900 g

Pris pr 50 gram

16,60 kr.

Strikk

p 5-6 mm

(16,60 kr. / 50 g)

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Produktinformation:

Materiale

66 % bomull 34 % polyester

Løbelængde per 50 gram

ca. 110 m pr. 50 gram

Form

På spoler á 900 g

Pris ved 50 gram

16,60 kr.

Strik

p 5-6 mm

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 1.671 l vann
ca. 10,7 kg CO2
ca. 6,2 KwH

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med og minske garnsvinn ved å forvandle det til noe nytt og vakkert.

GLANSFULLT BÅNDGARN

Et skinnende båndgarn bestående av bomull og polyester som har en fin og diskré glans. Glansfullt båndgarn har mange fordeler. Det er slitesterkt, lett å jobbe med og har en fin og diskré glans. Det er ikke for stivt, men glatt og løst, noe som vil gi en behagelig finish. Det er perfekt til sommerbluser, lette cardigans og andre lette strikkeprosjekter. Det er også et godt alternativ for å tilføre et ekstra touch til enhver stil. Det er en god måte å eksperimentere med forskjellige stiler og få et helt unikt og personlig utseende.

Båndgarn til håndarbeid

Som strikkegarn er det deilig, for det er fantastisk mykt. Vi har laget en strikkeprøve på pinne 3½ mm, som på 10 cm gir 21 mm. Det gir et litt fast resultat, så du kan med fordel velge å strikke på lidtt tykkere pinner. Men det kommer selvfølgelig helt an på hvilket uttrykk du foretrekker.

Du kan også med fordel bruke garnet til kjøligere tider, f.eks. ved å strikke den sammen med en luftig følgetråd f.eks i mohair og dermed komme opp på f.eks. pinne 7. Da kan du kanskje bruke den til en Sunday Cardigan (PetiteKnit).

Men uansett om du foretrekker et løst eller fast uttrykk eller ønsker å strikke på tynne eller tykke pinner, bør du alltid lage en strikkeprøve før du setter i gang med et bestemt mønster.

Du kan også bruke garnet til en grovstrikker. Du må imidlertid være klar over at det er et garn som vil kreve ekstraordinær oppmerksomhet i forhold til nedtrekk. Det kan nemlig «fly» litt rundt nålene, men det er verdt innsatsen hvis du er villig til å ofre den ekstra oppmerksomheten det krever.

Billig båndgarn

Blankt båndgarn er på spoler som veier ca. 900 g. Vi selger dem for 300 kr. pr spole, som tilsvarer kun 16,60 kr. for 50 gram garn.

Vi selger også tilbehør til håndarbeid

Trenger du tilbehør til håndarbeidet ditt, f.eks. knapper eller strikkepinner finner du også dette hos Garnspesialisten.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dub sommer båndgarn (900 g)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Rull til toppen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du vil vel ikke gå glipp av lekre restpartier med garn til markedets laveste priser? Hold deg oppdatert ca. 4 ganger i måneden og vær blant de første som får beskjed :-)

Du kan til enhver tid avmelde deg igjen..

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.