Merino tubegarn (50 g) - grå

Produktinformasjon:

Materiale

37 % merinoull 41 % akryl 22 % polyamid

Løpelengde pr 50 gram

ca. 90 m/50 g

Form

I nøster á ca. 50 gram

Pris pr 50 gram

15 kr.

Strikk

Pinne 5-7 mm. Vi anbefaler alltid at du lager en strikkeprøve.

15,00 kr

(15 kr. / 50 g)

Tilgjengelighet 71 på lager

Produktinformation:

Materiale

37 % merinoull 41 % akryl 22 % polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 90 m/50 g

Form

I nøster á ca. 50 gram

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

Pinne 5-7 mm. Vi anbefaler alltid at du lager en strikkeprøve.

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 43 l vann
ca. 1,3 kg CO2
ca. 0,4 KwH

Merino tubegarn er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU, og du kan derfor være med på å minske garnsvinn ved at kjøpe garnet hos Garnspesialisten.

ITALIENSK MERINO TUBEGARN

Mykt garn spunnet som tubegarn – et gråsvart polyamidnett fylt med en tråd av varierende tykkelse bestående av merinoull og akryl. Det at garnet har varierende tykkelse vil gi en flott effekt til håndarbeidet ditt. Dette betyr også at det er nesten fritt valg når det gjelder pinnestørrelse. Vår anbefaling vil være pinne 5 – 7 mm. Men du bør alltid lage din egen strikkeprøve, slik at du får helt styr på din egen strikkefasthet.

Du kan bruke garnet til mange forskjellige prosjekter. Du kan bruke det som «vanlig» strikke- eller heklegarn, og du kan bruke det som et alternativ til båndgarn. Du kan for eksempel strikke en Cardigan med korte ermer fra AOH CREATE. Men igjen – vær oppmerksom på å treffe riktig strikkefasthet. Du må kanskje gå opp eller ned en pinnestørrelse.

Garn til farging

Nettet er gråsvart, men selve merinoullen er naturhvit. Et spennende eksperiment kunne være å bruke Merino tubegarn som garn til farging. Ullen vil ta i mot farge fullt ut, mens polyamid og akryl kun vil være mottakelig i begrenset grad. Garnspesialisten har også et fint utvalg av pulver til syrefarging. Vi selger den som et sett med 13 farger, og enkeltvis i 10 g eller 100 g.

Billige nøster

Italiensk merino tubegarn er et overskuddsprodukt fra tekstilindustrien, og vi har derfor kun fått det i én farge (grå), og i begrenset antal nøster. Her får du garnet for kun 15 kr pr nøste med 50 gram garn.

Vaskeanvisning

Bør håndvaskes på maks. 30 grader på grunn av innholdet av merinoull. Husk å bruke ullvaskemiddel. Stoler du på vaskemaskinens ullprogram, kan du selvsagt velge det som et alternativ.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Merino tubegarn (50 g) – grå”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Rull til toppen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du vil vel ikke gå glipp av lekre restpartier med garn til markedets laveste priser? Hold deg oppdatert ca. 4 ganger i måneden og vær blant de første som får beskjed :-)

Du kan til enhver tid avmelde deg igjen..

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.