Organza bomull (900 g) – naturhvit

Flyttesalg - 50%

Produktinformasjon:

Materiale

94 % bomull 6 % polyamid

Løpelengde pr 50 gram

ca. 1.250 m

Form

på spoler á ca. 900 g

Pris pr 50 gram

8,88 kr.

Strikk

Pinne 0-2 mm eller flere tråder sammen på tykkere pinner.

Opprinnelig pris var: 160,00 kr.Nåværende pris er: 80,00 kr.

(8,88 kr. / 50 g)

Tomt på lager

Produktinformation:

Materiale

94 % bomull 6 % polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 1.250 m

Form

på spoler á ca. 900 g

Pris ved 50 gram

8,88 kr.

Strik

Pinne 0-2 mm eller flere tråder sammen på tykkere pinner.

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 2.315 l vann
ca. 8 kg CO2
ca. 7 KwH

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU, og du kan være med og bidra til å stoppe garnsvinn ved å forvandle garnet til noe nytt og vakkert.

TYNT BOMULLSGARN

Tynt bomullsgarn med en liten mengde polyamid. Garnet er 2-trådet.

Garnalternativ til French Market Bag

Gry planlegger å strikke en French Market Bag fra PetiteKnit med dette garnet. Det strikkes ifølge mønsteret på pinne 4 mm, og for å oppnå rigtig strikkefasthet, som er 16 masker i hullmønster på pinne 4 mm, må du nok strikke med 6-7 tråder samtidig. Men strikkefastheten er egentlig ikke så viktig her. Det er tross alt bare posen som blir større eller mindre avhengig av hvilken pinnestørrelse eller hvor mange tråder du velger.

Garn med mange muligheter

Bruk tynt bomullsgarn som strikkegarn på de helt tynne pinnene eller gjør som Gry og ta flere tråder sammen og strikk det på tykkere pinner. Det samme gjelder hvis du ønsker å bruke det som heklegarn.

Du kan også velge å bruke det tynne bomullsgarnet som følgetråd, f.eks. sammen med et mohairgarn eller annet garn.

I tillegg til strikking eller hekling vil dette også egne seg til maskinstrikking, veving og knipling.

Garn til farging

Det tynne, naturlig hvite bomullsgarnet er perfekt til garnfarging. Garnspesialisten tilbyr alt du trenger for å farge garn selv hjemme – i garnfargekit eller bøtter med syrefargepulver.

Vi tilbyr 13 forskjellige farger som kan blandes sammen for å lage alle regnbuens farger. De kommer i to størrelser, nemlig 10 eller 100 gram. Selv en liten bøtte på 10 gram rekker til ca 10 kilo garn. Pulverne er öko-tex sertifisert, noe som betyr at de ikke inneholder skadelige kjemikalier.

Billig overskuddsgarn

Tynt bomullsgarn er et overskuddsprodukt fra en tekstilfabrikk som leverer til de ledende motehusene. Det er ikke noe galt med garnet, men det ble kanskje produsert for mye av det. Når vi kjøper garnet bidrar vi til at det ikke ligger bortgjemt på et lager.

Samtidig får du garnet til en virkelig god pris – nemlig til kun 160 kr. for en spole med ca. 900 g. Dette tilsvarer 8,88 kr. for 50 g.

Tilbehør til håndarbeid

Hos Garnspesialisten finner du også et stort utvalg av forskjellig tilbehør til håndarbeid. Vi selger f.eks.:

LIGNENDE PRODUKTER

// Function to get query parameter from URL fragment function getQueryParam(param) { var fragment = window.location.hash.substring(1); var params = new URLSearchParams(fragment); return params.get(param); } // Get search term from 'q' parameter var searchTerm = getQueryParam('q'); if (searchTerm) { // Searched Site Klaviyo var _learnq = _learnq || []; _learnq.push(["track", "Searched Site", { "SearchTerm": searchTerm, "SearchTerm (autocorrected)": "null", "ReturnedResults": "1" }]); }
Skroll til toppen