Tobeorknottobe bomull bouclé (400g)

Produktinformasjon:

Materiale

74 % bomull 24 % polyester 2 % elastan

Løpelengde pr 50 gram

ca. 415 meter

Form

på spoler à ca. 400 g

Pris pr 50 gram

16 kr.

Strikk

pinne 2½-3 mm

(16 kr. / 50 g)

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Produktinformation:

Materiale

74 % bomull 24 % polyester 2 % elastan

Løbelængde per 50 gram

ca. 415 meter

Form

på spoler à ca. 400 g

Pris ved 50 gram

16 kr.

Strik

pinne 2½-3 mm

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

MYK OG SHINY BOMULLSBOUCLÉ

Myk og shiny bomullsbouclé er et deilig italiensk bomullsgarn i bouclé. Et fint effektgarn på grunn av den ujevne spinningen. Den er litt elastisk, noe som gjør den super anvendelig til klær – spesielt sommerklær.

Du kan bruke bomullsbouclé både som heklegarn og strikkegarn.

Vi har laget en strikkeprøve på pinne 3 mm og har fått 28-29 masker på 10 cm. Strikkeprøven har et litt løst uttrykk. Den vil passe perfekt til en fin, lett cardigan eller til en sommertopp eller t-skjorte. Kanskje en vakker Cumulus Tee eller Sunday Tee, begge fra PetiteKnit.

Du kan også velge å strikke med flere tråder sammen på tykkere pinner, eller du kan velge å bruke myk og shiny bomullsbouclé som følgetråd sammen med et annet garn.

Billig sommergarn

Bomullsbouclé er et overskuddsprodukt fra den italienske tekstilindustrien og ville endt opp som deadstock om vi ikke hadde fått kjøpe det. Vi har den i to farger – sort og hvit, og vi selger de for kun 128 kr. for en spole med ca. 400 g (16 kr./50 g).

Mangler du strikkepinner?

Har du ikke den størrelsen strikkepinner du trenger, finner du dem sikkert hos Garnspesialisten. Her finner du bl.a. smarte rundpinner fra Smartstix, som vi har både med fast og utskiftbar wire.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.