Baby Alpakka Lin Silke Blowgarn (600g)

Produktinformasjon:

Materiale

63% baby alpakka 16% lin 21% morbærsilke

Løpelengde pr 50 gram

ca. 200 m

Form

Spoler á ca. 600 gram

Pris pr 50 gram

111,25 kr.

Strikk

Pinne 4-5 mm, strikkefasthet pinne 5: 10 cm = 17 m

1.335,00 kr

(111,25 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

63% baby alpakka 16% lin 21% morbærsilke

Løbelængde per 50 gram

ca. 200 m

Form

Spoler á ca. 600 gram

Pris ved 50 gram

111,25 kr.

Strik

Pinne 4-5 mm, strikkefasthet pinne 5: 10 cm = 17 m

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 8.212 l vann
ca. 14 kg CO2
ca. 5 KwH

Velg overskuddsgarn og vær med på å spare på klodens ressurser. Gi nytt liv til eksklusivt naturlig blowgarn med alpakka, lin og silke.

NATURLIG BLOWGARN MED ALPAKKA, LIN OG SILKE…

… Det blir ikke stort bedre, synes vi 🙂 Dette garnet har et fantastisk vakkert, litt melert uttrykk og er med sine rene naturmaterialer og myke letthet helt perfekt til mange herlige strikkeprosjekter. At det er et blowgarn betyr at det er laget som et tynt rør – i dette tilfellet av silke, som enten er naturhvitt eller sort – som danner grunnlaget for garnets uttrykk. Alpakka- og linfibrene blåses inn i silketuben og det oppnås et skikkelig lett og luftig garn som likevel føles flott. Uttrykksmessig har garnet rikelig med liv, da linfibrene bidrar med tekstur og karakter. Samtidig gir alpakkafibrene mykhet.

Zuzana har strikket en prøve på pinne 5 mm og fikk 17 masker pr 10 cm. Vi anbefaler alltid å lage dine egne strikkeprøver, siden vi alle strikker forskjellig 🙂

Garnalternativ med naturlig blowgarn

Med 17 m = 10 cm finnes det en rekke flotte oppskrifter som garnet passer perfekt til. Her får du en oversikt over noen av alternativene:

  • Fra PetiteKnit kan for eksempel Sophie Shawl, Zipper Neck og Novice Slipover fremheves.
  • Kit Couture Copenhagen har laget den vakre basisvesten Endelave Slipover, som også vil se vakker ut – både til sommeren og til kjøligere årstider.
  • My Favourite Things Knitwears Sweater No. 23 er en klassisk vakker genser som vil bli lett i dette blowgarnet og er sannsynligvis en ny favoritt i garderoben.

Blowgarn til all slags håndarbeid

Naturlig blowgarn med alpakka, lin og silke er ikke bare utmerket til strikking. Blowgarnet passer også godt til hekling, til veving, tufting og kan til og med brukes til maskinstrikking, på grovstrikk. Du kan se frem til et resultat som er mykt å bruke og føles lett som en fjær. Det visuelle uttrykket er både elegant, ullent og med en deilig levende overflate, takket være samspillet mellom alpakka, silke og ikke minst lin.

Stell og vask av naturlig blowgarn med alpakka

Vi anbefaler å håndvaske håndstrikk. Bruk alltid et ullvaskemiddel. Kjenner du vaskemaskinen din godt kan et ullprogram være greit. Det kan imidlertid alltid være en god idé å gi strikkeprøven en tur i maskinen før du våger deg ut i å vaske hele prosjektet. Er du i tvil, hold deg til håndvask, og husk at lufting vil være nok i mange tilfeller 🙂 Ved å vaske mindre tar du vare på både håndverket og planeten.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Baby Alpakka Lin Silke Blowgarn (600g)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen
Rull til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.