Amorino mohair med fargeskift (1 kg)

Produktinformasjon:

Materiale

46 % mohair 4 % uld 50 % polyamid

Løpelengde pr 50 gram

ca. 500 m/50 g)

Form

På spoler á ca. 1 kg

Pris pr 50 gram

60 kr.

Strikk

Tynne pinner eller som følgetråd sammen med annet garn.

1.200,00 kr

(60 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

46 % mohair 4 % uld 50 % polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 500 m/50 g)

Form

På spoler á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

60 kr.

Strik

Tynne pinner eller som følgetråd sammen med annet garn.

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 1.006 l vann
ca. 19,8 kg CO2
ca. 54,9 KwH

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

TYNT MOHAIR MED FARGESKIFT

Myk, deilig og luftig tynn mohair med fargeskift. Garnet skifter farge i de vakreste nyanser, noe som vil gi en skikkelig fin effekt i håndarbeidet ditt. I tillegg til mohair består garnet av ull og polyamid. Polyamid er tilsatt for å sikre at garnet ikke ryker og at det ferdige håndarbeidet ditt beholder formen bedre.

Garnet er børstet og veldig mykt. Og så har den en tykkelse som gjør at du kan bruke den både som strikkegarn som den er, eller som følgetråd sammen med andre garn, for eksempel sammen med vår italienske merino eller Lani merino extrafine, som begge finnes i mange vakre farger.

Zuzana har forelsket seg i dette garnet og har lekt seg med strikkeprøver:

2 tråder Amorino mohair på pinne 4 mm = 18 masker = 10 cm. Det stemmer f.eks. med strikkefastheten til en Puff bluse fra le knit.

1 tråd Amorino mohair + 1 tråd Freddie merino alpakka mohair på pinne 5 mm = ca. 17 masker. Nøyaktig samme strikkefasthet som i Candyfloss-genseren fra Fifty Fabulous (finnes på dansk og engelsk).

1 tråd Amorino mohair + 1 tråd Ascot merino på pinne 4 mm = 20 masker = 10 cm. Det kan f.eks. brukes til en Twist Cardigan fra Sanne Fjalland (finnes på dansk og engelsk).

Men husk at våre forslag til oppskrifter baseres på våre strikkeprøver. Vi strikker alle forskjellig, så uansett hva vi foreslår, bør du alltid lage din egen strikkeprøve.

Vaske garn med mohair

Garn med mohair bør håndvaskes på maks 30 grader. Rør vaskemiddelet godt ned i vannet før du legger klærne i. Flytt klærne forsiktig – ikke vri. Skyll klærne godt.

Billig mohairgarn

Garnet er et restparti fra Italia, som vi har hentet hjem på spoler i mange flotte farger. Vi selger det for 1200 kr. pr spole med 1 kg garn. Det tilsvarer en pris på kun 60 kr. for 50 gram garn.

Det praktiske med tynn mohair med fargeskift på spoler er at du slipper å feste mange tråder. Det må du ellers hver gang du begynner på et nytt garnnøste. Samtidig  bidrar du til å minske garnsvinn når du handler dette garnet – fordi garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilindustrien.

Og et kilo er slettes ikke for mye, for når du først har kommet i gang med å strikke med dette nydelige garnet og oppdager hvor mange andre farger det kan kombineres med, så har du brukt det opp på en to tre 🙂

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Amorino mohair med fargeskift (1 kg)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Rull til toppen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du vil vel ikke gå glipp av lekre restpartier med garn til markedets laveste priser? Hold deg oppdatert ca. 4 ganger i måneden og vær blant de første som får beskjed :-)

Du kan til enhver tid avmelde deg igjen..

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.