Elisabeth mohair følgetråd (1 kg)

Produktinformasjon:

Materiale

34 % mohair 34 % merinoull 29 % polyamid 3 % elastan

Løpelengde pr 50 gram

ca. 600 m

Form

På spoler á ca. 1 kg

Pris pr 50 gram

38,50 kr.

Strikk

Pinne 2-4 mm eller som følgetråd

770,00 kr

(38,50 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

34 % mohair 34 % merinoull 29 % polyamid 3 % elastan

Løbelængde per 50 gram

ca. 600 m

Form

På spoler á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

38,50 kr.

Strik

Pinne 2-4 mm eller som følgetråd

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 1.475 l vann
ca. 25 kg CO2
ca. 6 KwH

Elisabeth mohair følgetråd er et overskuddsprodukt fra den europeiske tekstilindustrien. Derfor er du med på å minske garnsvinn og spare på verdens ressurser, når du kjøper dette garnet.

TYNN OG FLUFFY  MOHAIR FØLGETRÅD

En tynn og fluffy mohairtråd med mohair og merinoull, som gjør det ferdige håndarbeidet ditt lett og luftig. I tillegg tilsettes polyamid som sørger for at det ferdige arbeidet ditt holder formen, samt elastan som gjør garnet litt elastisk.

Tynn mohair følgetråd er spunnet litt ujevnt, så det ser litt «krøllet ut». Og så har det en tykkelse som gjør at du kan velge å bruke det som strikkegarn alene på pinne 2-4 mm eller som følgetråd sammen med annet garn, f.eks. sammen med vår:

Kanskje du vil bruke tynn og fluffy mohair følgetråd sammen med Italiensk merino til en Novice Cardigan Chunky Edition fra PetiteKnit eller en Sweater No. 9 fra My Favourite Things Knitwear.

Vaske garn med mohair

Garn med mohair bør vaskes skånsomt for hånd på maks 30 grader. Rør vaskemiddelet (f.eks. flytende såpespon) godt ned i vannet før du legger klærne i. Flytt klærne forsiktig rundt i såpevannet – unngå å vri dem. Skyll klærne godt.

Billig mohairgarn

Tynn og fluffy mohair følgetråd er fra et restparti i vakre farger, og vi fikk det på spoler på ca. 1 kg. Vi selger det for kun 770 kr. pr spole. Dette tilsvarer 38,50 kr. for 50 g.

Elisabeth mohair følgetråd er et overskuddsprodukt fra tekstilindustrien. Hvis vi ikke hadde hentet det hjem hadde det vært deadstock, det vil si at det hadde stått og samlet støv på et lager uten å bli brukt til noe. Og med tiden kanskje ende som garnsvinn. Derfor er det en mer bærekraftig måte å kjøpe garn på, fremfor å kjøpe garn som er produsert med direkte mål om å selge som garn til privatpersoner.

Trenger du strikkepinner eller noe annet?

Husk at hos Garnspesialisten finner du også et utvalg av:

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Elisabeth mohair følgetråd (1 kg)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen
Rull til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.