Fifty mohair akryl følgetråd (ca. 700 g)

Produktinformasjon:

Materiale

50% kid mohair 50% akryl

Løpelengde pr 50 gram

ca. 500 m/50g

Form

På spoler á ca. 700 g

Pris pr 50 gram

31 kr.

Strikk

Tynne pinner eller som følgetråd sammen med annet garn.

(31 kr. / 50 g)

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Produktinformation:

Materiale

50% kid mohair 50% akryl

Løbelængde per 50 gram

ca. 500 m/50g

Form

På spoler á ca. 700 g

Pris ved 50 gram

31 kr.

Strik

Tynne pinner eller som følgetråd sammen med annet garn.

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 783 l vann
ca. 20 kg CO2
ca. 5 KwH

Fifty mohair akryl følgetråd er et overskuddsprodukt fra den europeiske tekstilindustrien. Derfor er du med på å minske garnsvinn og spare på verdens ressurser når du kjøper garnet.

TYNN MOHAIR FØLGETRÅD MED AKRYL

Myk, superdeilig og fluffy tynn mohair- og akryl følgetråd, som er et perfekt billig garnalternativ til Kid silk mohair. Garnet er sammensatt av 50 % mohair og 50 % akryl, noe som sikrer at det ferdige arbeidet ditt blir mer holdbart.

Tynn mohair følgetråd er børstet og veldig myk. Og så har den en tykkelse som gjør at du kan velge å bruke den som strikkegarn. Enten alene på tynne pinner eller som følgetråd sammen med andre garn, for eksempel sammen med vår Italiensk merino eller Lani merino extrafine, begge finnes i mange flotte farger.

Du kan f.eks. bruke tynn mohairtråd sammen med Italiensk merino til en Novice sweater – chunky edition fra PetiteKnit eller en Sweater no. 9 fra My Favourite Things Knitwear.

Vask mohairgarn

Garn med mohair bør håndvaskes på maks 30 grader. Rør vaskemiddelet (f.eks. grønnsåpe eller ullsåpe) godt ut i vannet før du legger klærne i. Flytt klærne forsiktig rundt – unngå å vri dem. Skyll klærne godt.

Billig mohair følgetråd

Tynn mohair følgetråd er fra et restparti i vakre farger fra Italia, som vi fikk hjem på spoler på ca. 700 g. Vi selger den for 430 kr. pr spole. Det tilsvarer 31 kr. for 50 g.

Fifty mohair akryltråd er et overskuddsprodukt fra tekstilindustrien, og derfor er det en mer bærekraftig måte å kjøpe garn på, fremfor å kjøpe garn som er produsert med direkte hensikt å selge som garn til privatpersoner.

Trenger du strikkepinner eller noe annet?

Husk at hos Garnspesialisten finner du også et utvalg av:

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fifty mohair akryl følgetråd (ca. 700 g)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER