Jasmine merino kashmir cotton (250 g)

Produktinformasjon:

Materiale

8 % kashmir 28 % merino extrafine 18 % bomull 46 % polyamid

Løpelengde pr 50 gram

ca. 400 m

Form

på spoler á ca. 250 g

Pris pr 50 gram

32 kr.

Strikk

Pinne 3-4 mm eller som følgetråd

160,00 kr

(32 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

8 % kashmir 28 % merino extrafine 18 % bomull 46 % polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 400 m

Form

på spoler á ca. 250 g

Pris ved 50 gram

32 kr.

Strik

Pinne 3-4 mm eller som følgetråd

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bidra til å stoppe garnsvinn ved å forvandle Jasmine merino kashmir cotton til et vakkert håndarbeid.

MERINO KASHMIR OG BOMULL

Jasmine merino kashmir og bomull er sammensatt av extrafine merino, kashmir og bomull som gjør garnet mykt og fyldig. Det er også tilsatt polyamid som gjør garnet sterkt og slitesterkt.

Merino kashmir og bomull kan strikkes på f.eks. pinne 3-4 mm med en enkelt tråd, eller du kan strikke med 2 tråder, f.eks. på pinner 5-6 mm. Du kan evt velge også å bruke den som følgetråd sammen med et annet garn, f.eks. Trend Merino Angora. Men før du begynner med et bestemt mønster med en eller flere tråder, bør du alltid lage en strikkeprøve. Kanskje du må justere litt på pinnestørrelsen eller ta en tråd til for å oppnå strikkefastheten som er beskrevet i mønsteret.

Billig merinogarn fra Italia

Jasmine merino kashmir cotton er et restprodukt fra overskuddsproduksjon i Italia. Og i stedet for å la det ligge som deadstock har vi kjøpt opp partiet og videreformidler det til deg. Garnet kommer på spoler á ca. 250 g i 3 flotte farger, laks, mørkegrå og off-white. En av fordelene med garn på spoler er at du ikke trenger å hefte mange ender, sammenlignet med når du bruker garnnøster.

Samtidig er det en mer bærekraftig måte å kjøpe garn på, for i stedet for at garnet produseres direkte for salg som garn til privatpersoner, er det som nevnt overskuddsgarn fra tekstilindustrien. Altså garn som skulle blitt vevet om til tekstiler, men som har blitt til overs. Vi selger Merino kashmir og bomull for kun 160 kr. for en spole med ca. 250 g.

Vask strikketøy med Merino kashmir cotton

Håndarbeid med kashmir og merinoull bør håndvaskes i lunkent vann. Unngå å vri, men klem i stedet ut vannet og legg det flatt til tørk.

Kan vi hjelpe deg med noe annet?

Garnspesialisten selger et bredt utvalg av strikkegarn og oppskrifter, men vi kan blant annet også tilby et utvalg forskjellige knapper, for eksempel:

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Jasmine merino kashmir cotton (250 g)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen
Rull til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.