Kashmir 6/2 (1kg) – Råhvit

Produktinformasjon:

Materiale

100% kashmir og intet annet

Løpelengde pr 50 gram

ca. 150 m

Form

Spoler á 1 kg

Pris pr 50 gram

95,75 kr.

Strikk

Pinne 4-5 mm, strikkefasthet: 18 m = 10 cm

1.915,00 kr

(95,75 kr. / 50 g)

Tomt på lager

Produktinformation:

Materiale

100% kashmir og intet annet

Løbelængde per 50 gram

ca. 150 m

Form

Spoler á 1 kg

Pris ved 50 gram

95,75 kr.

Strik

Pinne 4-5 mm, strikkefasthet: 18 m = 10 cm

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 2.093 l vann
ca. 30 kg CO2
ca. 9 KwH

Bli med og pass godt på planeten. Velg overskuddsgarn istedenfor nyprodusert. Det gør vi i Garnspesialisten :)

REN KASHMIR OG INTET ANNET

Vi har vært så heldige å få redde mye av dette helt nydelige kashmirgarnet. Et 100 % rent naturgarn i kjempedeilig kashmirull. Garnet er mykt, mykt, mykt og umulig å holde seg fra. Fargen er råhvit – noen vil kanskje synes at den tangerer en helt lys beige. Produsenten opplyser at garnet er bleket. Her er det mange muligheter: Babystrikk, gensere til barn, en deilig cardigan til deg selv, balaklavaer, votter… vi kunne fortsette 🙂

Kashmirgarn og strikkefasthet

Garnet er 2-tråds og folder seg veldig fint ut ved vask. Vi vil derfor sterkt oppfordre deg til å vaske strikkeprøven din for å se garnets fulle potensiale før du begynner på strikkeprosjektet ditt. Det kan også være lurt å strikke kashmirgarn litt løst, slik at fibrene får plass til å åpne seg ved vask. Zuzana har strikket en prøve av Kashmir 6/2 på pinne 5 mm og oppnådd en strikkefasthet på 18 m = 10 cm.

Garnalternativ til Champagne Cardigan

PetiteKnit sin vakre klassiske Champagne Cardigan vil se nydelig ut i Kashmir 6/2 – strikkefastheten er perfekt 🙂

Garnalternativ til Balaclava nr. 2

Balaclava nr. 2, en lue med flettemønster fra My Favorite Things Knitwear, vil være fantastisk deilig og myk til kalde ører i vintermånedene.

Garnalternativ til Genser Nr. 13

En annen vakker oppskrift fra My Favorite Things Knitwear er denne Sweater nr. 13 i perleribb der strikkefastheten passer helt perfekt.

Kashmirgarn til farging

Er du interessert i garnfarging eller vil du prøve det for første gang? Kashmirgarn er et fantastisk grunnlag for farging, da ullfibre tar godt imot fargepigmentene. Hvis du ikke har lekt med garnfarging før, kan det være lurt å prøve vårt syrefargesett, hvor du finner alt du trenger for å komme i gang. Det er også mulig å kjøpe fargepigment separat, enten du trenger å supplere beholdningen eller bare ønsker å kjøpe en enkelt eller noen få farger til å begynne med. Vi har bøtter i forskjellige størrelser: fargepulver på 100g og fargepulver på 10g.

Allsidig kashmirgarn

Denne fantastiske garnkvaliteten kan selvsagt også brukes til mye annet enn strikking. Kashmirgarn til hekling eller som islett til veving. Myke tepper, en heklet kjole… vi kan fortsette å drømme om denne myke kashmiren.

Husk å ta godt vare på kasjmirproduktet ditt. Det gjør du ved å lufte plagget og vaske forsiktig ved behov. Vi anbefaler håndvask med ullvaskemiddel, da er du på den sikre siden 🙂

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kashmir 6/2 (1kg) – Råhvit”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen
Rull til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.