Puffo mohair følgetråd (ca. 350g) - råhvid

Produktinformasjon:

Materiale

50% kid mohair 50% polyamid

Løpelengde pr 50 gram

ca. 450m / 50g)

Form

i fedd á ca. 350g.

Pris pr 50 gram

50kr.

Strikk

Tynde pinde eller som følgetråd sammen med andet garn.

300,00 kr

(50kr. / 50 g)

Tilgjengelighet 169 på lager

Produktinformation:

Materiale

50% kid mohair 50% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 450m / 50g)

Form

i fedd á ca. 350g.

Pris ved 50 gram

50kr.

Strik

Tynde pinde eller som følgetråd sammen med andet garn.

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 385 l vann
ca. 6,6 kg CO2
ca. 2,1 KwH

Puffo tynd mohair følgetråd er et overskudsprodukt fra den europæiske tekstilindustri. Derfor er du med til at mindske garnspild og spare på verdens ressourcer, når du køber garnet.

TYNN OG MYK MOHAIR FØLGETRÅD

Myk, lekker og fluffy tynn mohair følgetråd som er det perfekte billige garnalternativ til Kid silk mohair. Garnet er sammensatt af 50% kid mohair og 50% polyamid som er tilsatt for å sikre styrke og holdbarhed til ditt håndarbeid.

Garnet er børstet og supermykt. Og så har det en tykkelse som betyr at du både kan bruke det som strikkegarn på tynne pinner eller som følgetråd sammen med andre garn, fx sammen med vår Italienske merino eller Lani merino extrafine, som begge finnes i mange nydelige farger.

Garn til farging

Garnet er råhvitt og meget velegnet til innfarging. Garnspesialisten selger også pulver til garnfarvning – det har vi i bøtter på 10 og 100 gram.

Garnet skal nøstes opp

Hvis du skal farge garnet er det praktisk at det kommer i fedd, men når du skal strikke eller hekle med det skal det først nøstes opp. Det kan du gjøre ved å henge det over en stolrygg og nøste det om til garnnøster. Alternativt – og for å gjøre det lettere – kan du investere i en garnvinne. Den kan du lese mer om her.

Vaske garn med mohair

Garn med mohair bør håndvaskes ved max 30 grader. Rør vaskemddelet godt ud i vannet før du legger oppi klærne. Beveg klærne forsiktig – du må ikke klemme. Skyll klærne godt.

Billig mohairgarn

Garnet er fra et restparti fra Italia som vi har fått hjem i fedd i råhvit. Vi selger det til kun 300kr. for et fedd med 350g.

Fordi Puffo tynd og myk mohair følgetråd er et overskuddsprodukt fra tekstilindustrien er det en mer bærekraftig måte å kjøpe garn på, frem for at købe garn, der er produceret med direkte henblik på salg som garn til privatpersoner.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Puffo mohair følgetråd (ca. 350g) – råhvid”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Rull til toppen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du vil vel ikke gå glipp av lekre restpartier med garn til markedets laveste priser? Hold deg oppdatert ca. 4 ganger i måneden og vær blant de første som får beskjed :-)

Du kan til enhver tid avmelde deg igjen..

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.