Vale bomull med paljetter (1,4 kg) – Beige

Produktinformasjon:

Materiale

52 % bomull 48 % lurex + paljetter

Løpelengde pr 50 gram

ca. 210 m

Form

på spoler á 1,4 kg

Pris pr 50 gram

16 kr.

Strikk

Pinne 4 -5 mm, men prøv deg frem så du finner den riktige strikkefasthet.

450,00 kr

(16 kr. / 50 g)

Tilgjengelighet 9 på lager

Produktinformation:

Materiale

52 % bomull 48 % lurex + paljetter

Løbelængde per 50 gram

ca. 210 m

Form

på spoler á 1,4 kg

Pris ved 50 gram

16 kr.

Strik

Pinne 4 -5 mm, men prøv deg frem så du finner den riktige strikkefasthet.

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 2.085 l vann
ca. 15,1 kg CO2
ca. 8,6 KwH

Garnet er et restparti, som er oppstått på grunn af overskuddsproduksjon i tekstilindustrien, og du kan derfor være med både til å minske garnsvinn og til å spare på verdens ressurser. Det brukes nemlig mindre vann og strøm og utledes mindre CO2, når du anvender garn som ellers ville blitt kassert.

EFFEKTGARN MED BOMULL OG LUREX

Bomull med paljetter er et lett og luftig garn sammensatt av bomull og lurex og diskret tilsatte paljetter. Siden dette garnet er lett og luftig, vil det gi et mykt utseende som er perfekt til en uformell, men likevel festlig stil. Garnet vil være perfekt til å lage lette og festlige bluser og topper med.

Garnet er 2-farget og gir dine strikke- eller hekleprosjekter et glimtende og livlig utseende.

Når du strikker med bomull med paljetter er det nesten fritt valg av pinnetykkelse. Ønsker du å få et løst uttrykk er det de tykke pinnene du skal bruke. Men skal du ha et fast uttrykk, må du i gang med de tynne pinnene. Uansett hvilken tykkelse du velger, vil bomull med paljetter gi dine strikkeprosjekter et unikt og fargerikt utseende.

Garn til strikking og hekling

Vi har laget både en strikke- og en hekleprøve i garnet. Begge testene er åpne og løse i uttrykket. Strikkeprøven på pinne 5 mm gir ca. 18 masker á 10 cm.

Hekleprøven gir på 10 cm ca. 15 stavmasker med nål 4½ mm. Det kan f.eks. passer til en Hæklet bluse med brede ribkanter fra Luksuskrea (dansk oppskrift).

Men prøv deg frem slik at du finner den fastheten og uttrykket du liker best.

Billig bomullsgarn med paljetter

Bomull med paljetter er et overskuddsprodukt fra tekstilindustrien som vi har hentet hjem i 2 flotte farger og på spoler på ca. 1,4 kg. De koster kun 450 kr. pr stk.

Og 1,4 kg garn er ikke for mye i det hele tatt. Du skal nok få det brukt, for du kan kombinere det på utallige måter og gi det ditt helt eget uttrykk. Du kan strikke med en enkelt eller flere tråder, og du kan strikke den sammen med annet garn, f.eks. en mohair følgetråd.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.