Viskose lingarn (800 g) – gul

Produktinformasjon:

Materiale

75 % viskose 25 % lin

Løpelengde pr 50 gram

ca. 100 m

Form

På spoler á ca. 800 g

Pris pr 50 gram

23,75 kr.

Strikk

pinne 4½-5mm

380,00 kr

(23,75 kr. / 50 g)

Tilgjengelighet 53 på lager

Produktinformation:

Materiale

75 % viskose 25 % lin

Løbelængde per 50 gram

ca. 100 m

Form

På spoler á ca. 800 g

Pris ved 50 gram

23,75 kr.

Strik

pinne 4½-5mm

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 2.381 l vann
ca. 14,5 kg CO2
ca. 5,2 KwH

Viskose lingarn er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Når du bruker dette garnet i dine håndarbeidsprosjekter bidrar du til å minske garnsvinn i verden.

GARN MED VISKOSE OG LIN

Vakkert, deilig og skinnende garn med viskose og lin. Disse to materialene utfyller hverandre på en veldig fin måte i dette garnet.

Garnet skinner diskret og har en litt ujevn struktur, noe som vil gi en fin og unik effekt i ditt ferdige håndarbeid.

Perfekt garnkombinasjon

Viskose og lin er den perfekte kombinasjonen. Viskose er vakkert, pustende, mykt og behagelig. I tillegg er den svært absorberende og gir en silkemyk følelse på kroppen. Viskosegarn har et luksuriøst utseende og blir ikke statisk. Lin gir stor strekk- og slitestyrke. Det er et relativt grovt materiale, og er derfor det som bidrar til å gi garnet en fin struktur.

Garn til sommerklær

Garnet blir kjempefint til en sommertopp eller lett bluse. Det har en løpelengde på ca. 100 meter pr 50 gram og vi vil nok strikke den på pinne 4½ – 5 mm, men du må eksperimentere for å finne den strikkefastheten som passer deg og ditt mønster.

Det kan f.eks. bli fint med den nydelige Bluse med V-hals fra Anita garn.. Men før du gir deg i kast med med oppskriften bør du lage en strikkeprøve, det kan hende du må opp eller ned i pinnestørrelse for å treffe riktig strikkefasthet.

Billig garn

Viskose lingarn koster kun 380 kr. pr spole, og hver spole veier ca. 800 g. Det tilsvarer en pris på kun 23,75 kr. for 50 gram garn.

Garnet er et restprodukt fra tekstilindustrien, nemlig fra en garnfabrikk som er leverandør til ledende motehus og som stiller svært høye krav til kvalitet. Det ble rett og slett produsert for mye garn i forhold til hva kunden hadde bestilit, så i stedet for å la det stå på et lager og samle støv (deadstock) eller ende som garnsvinn, fikk vi lov til å kjøpe det.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.