Billig garnpakke (ca. 5kg)

600,00 kr

Tomt på lager

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

BLANDET BILLIG GARN

Her gjør du virkelig et kupp og redder samtidig en hel masse garn 🙂

Hos Garnspesialisten selger vi kun overskuddsgarn fra motebransjen. Med våre lykkepakker kan du nå redde garnet og samtidig gjøre noe godt for miljøet.

Vi har samlet en hel haug med overskuddsspoler, som mangler garninformasjon og et nytt hjem 🙂 Dette er garn som nesten alltid kastes. Og det er ikke fordi det feiler noe, det er rett og slett fordi industrien ikke lenger kan bruke det til noe når det bare er 2-3 stykker igjen. Og det synes vi er kjempesynd… for miljøet, men også for oss garnelskere. Så skynd deg og bestill en lekker lykkepakke med forskejllige garnspoler til ditt neste prosjekt.

Garnpakken inneholder mange forskjellige garn. Det kan være både farget og ufarget garn, tykt og tynt garn, garn med og uten glitter, glatt garn og garn med struktur. Denne gangen er det kun ukjent garn hvor vi ikke kjenner materialet. Kort sagt en spennende lykkepakke.

Du får virkelig valuta for pengene når du kjøper en billig 5kg garnpakke. Den inneholder garn til en værdi av min. 1350 kr, men her får du 5 kg garn for kun 600kr.

Bildet som vises er et eksempel på en garnpakke. Alle pakker har forskjellig innhold og det er ikke mulig å velge en bestemt pakke.

 

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen