Maskestoppere (4 stk.) – assorterte farger

18,00 kr

Tomt på lager

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

MASKESTOPPERE HOLDER MASKENE PÅ PLASS

Maskestoppere er gode å ha når du legger fra deg strikketøyet og vil passe på at maskene ikke sklir av pinnene. Maskestoppere settes enkelt inn på strikkepinnen og forhindrer at maskene sklir av. Disse maskestopperne kan brukes opp til pinne 5 mm. For kun 18 kr. får du 4 maskestoppere i søte og glade assorterte farger.

Strikketøy på farten

Hvis du er som oss og gjerne vil ha strikketøyet med deg hvor og når som helst – så er maskestoppere uunnværlige 🙂 Før du pakker strikketøyet ned i favorittvesken, er det bare å sette maskestopperne på endene av pinnene. Da slipper du irritasjonen og ekstraarbeidet med å plukke opp masker når du finner frem strikkeprosjektet igjen fra vesken. Maskestopperne sørger for at maskene holder seg der de skal og du kan bruke tiden til å strikke 🙂

Maskestoppere for alle typer strikkepinner

Våre maskestoppere kan brukes til alle typer strikkepinner opp til pinnestørrelse 5 mm. Enten du strikker på rundpinne, med strømpepinner, jumperpinner eller de nye smarte Trio-pinnene er underordnet. Du kan alltid bruke disse maskestopperne for å sikre at maskene ikke løsner fra strikkepinnen. Så ingen flere irritasjoner og frustrasjoner – med maskestoppere er det ren håndarbeidsglede 🙂

Tilbehør for håndarbeid

Hvis du trenger annet tilbehør til håndarbeidet ditt, for eksempel strikkepinner, knapper eller maskemarkører, kan vi også levere dette hos Garnspesialisten:

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.