#stoppgarnsvinn garnpakke til farging (3 kg)

Fast lav pris

600,00 kr

Tilgjengelighet 3 på lager

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 4.521 l vann
ca. 49,5 kg CO2
ca. 19 KwH

Garnpakkene er sammensatt af overskuddsprodukter fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med til og reduser garnsvinn ved å forvandle garnet til noe nytt og vakkert.

BLANDET BILLIG GARN TIL GARNFARGING

Her har du en virkelig muligheten for å gjøre et kupp og samtidig redde litt skikkelig deilig garn 🙂 Gled deg til en kjempespennende garnpakke med hvitt garn, som passer perfekt til f.eks. garnfarging.

Garnpakken inneholder 5 x forskjellige garn i bunter eller spoler, som egner seg til garnfarging. Det er stort sett morsomt garn med interessant tekstur. Det er garn i den billige enden, og det betyr også at det først og fremst er laget av syntetiske materialer. Totalt veier pakken min. 3 kilo. Du får:

Dette er garn som du også kan kjøpe i nettbutikken, men du kan oppleve at noen garn veier mindre enn det vi vanligvis selger. Vi kaller dem «undervektige» garn – det er ingenting galt med dem, de kan bare ikke selges til full pris på grunn av mangel på vekt. Du er imidlertid garantert minstevekten som står i oversikten over, og at du totalt mottar minst 3 kilo garn.

Du får virkelig mye for pengene i denne garnpakken. Vanligvis er dette garn til min. 825 kr., men her får du hele 3 kg garn for kun 600 kr. Kjennetegnet for alle garnene er at de kan farges med syrefarger til garnfarging.

Vi har også garnpakker med naturmaterialer

Hvis du foretrekker garn uten for mye syntestisk innhold, har vi også en garnpakke for farging, som har et høyt innhold av ull i form av merino, alpakka eller mohair.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “#stoppgarnsvinn garnpakke til farging (3 kg)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Rull til toppen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du vil vel ikke gå glipp av lekre restpartier med garn til markedets laveste priser? Hold deg oppdatert ca. 4 ganger i måneden og vær blant de første som får beskjed :-)

Du kan til enhver tid avmelde deg igjen..

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.