#stoppgarnsvinn luksuspakke til farging (1 kg)

Fast lav pris

750,00 kr

Tomt på lager

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 4.521 l vann
ca. 49,5 kg CO2
ca. 19 KwH

Garnpakkene er sammensatt af overskuddsprodukter fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med og reduser garnsvinn ved å forvandle garnet til noe nytt og vakkert.

BLANDET BILLIG GARN TIL GARNFARGING

Her har du muligheten for å gjøre et kupp og samtidig redde litt skikkelig deilig garn 🙂 Gled deg til en kjempespennende garnpakke med hvitt garn, som passer perfekt til f.eks. garnfarging.

Garnpakken inneholder 5 x forskjellige garn i bunter eller spoler, som egner seg til garnfarging. Her har vi samlet noen skikkelig deilige garn, stort sett helt fri for syntetiske materialer (bortsett fra blandinger med mohair). Totalt veier pakken min. 1 kilo. Du får:

Alle disse garn kan du også finne i nettbutikken, men du kan oppleve at noen garn veier mindre enn det vi vanligvis selger. Vi kaller dem «undervektige» garn – det er ingenting galt med dem, de kan bare ikke selges til full pris på grunn av lavere vekt. Du er imidlertid garantert minstevekten som står i oversikten over og at du totalt mottar minst 1 kilo garn (dog helst ca. 1,2 kilo).

Du får virkelig mye for pengene i denne garnpakken. Vanligvis tilsvarer dette garn til min. 1200 kr., men her får du 1 kg garn for kun 750 kr. Kjennetegnet for alle garnene er at de kan farges med syrefarger.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “#stoppgarnsvinn luksuspakke til farging (1 kg)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Rull til toppen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du vil vel ikke gå glipp av lekre restpartier med garn til markedets laveste priser? Hold deg oppdatert ca. 4 ganger i måneden og vær blant de første som får beskjed :-)

Du kan til enhver tid avmelde deg igjen..

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.