Strikkefisk med 8 ledd (1 stk.) – bi

90,00 kr

Tomt på lager

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

STRIKKEFISK MED 8 LEDD – BI

Her er et verktøy som vil være til stor hjelp for deg når du strikker. En fin strikkefisk med en morsom figur – her en søt bie med «diamanter» på vingene. Bien er ca. 2,2 cm i diameter. I tillegg er det 8 ledd (ringer) som passer til strikkepinner opp til 9 mm.

En strikkefisk hjelper deg med å holde styr på inntak og uttak når du strikker.

Hvordan bruker du en strikkefisk?

Sett den på strikkepinnen der runden starter. Flytt den ned et hakk hver gang du har strikket en runde. Da har du kontroll på hvor mange omganger du har strikket. Det er ganske lurt når du skal strikke et bestemt antall omganger mellom økninger eller fellinger.

Ønsker du en god og veldig detaljert forklaring på hvordan du kan bruke strikkefisken, kan denne videoen om Brug af strikkefisk (på dansk) være til god hjelp.

Velg mellom flere figurer

Strikkefiskene har morsomme figurer, og du kan velge et motiv som passer din personlighet. I tillegg til bien kan du velge strikkefisk med en søt hvit alpakka, med en gul and eller med en strålende sol.

Hos Garnspesialisten betaler du kun 90 kr. pr. stk.

 

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.