Strikkering til mønsterstrikk (1stk)

Fast lav pris

40,00 kr

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

STRIKKERING TIL FAIR ISLE- OG MØNSTERSTRIK

Ring till mønsterstrikk, fair isle strikk, flerfargestrikk, hønsestrikk… Kjært barn har mange navn, men det er detaljer som gjør de forskjellige teknikkene forskjellige.

Uansett teknikk kan det være litt plagsomt å holde styr på de to forskjellige trådene når du strikker mønster. Du må tenke på hvor du legger trådene og at du må holde en jevn trådspenning. Det kan være forvirrende i begynnelsen, men det er ikke så vanskelig som det høres ut. Uansett om du er nybegynner eller proff, er en strikkering til mønsterstrikk til stor hjelp.

Mønsterstrikk med to tråder

Med en fingerring for mønsterstrikk kan du bedre og enklere kontrollere spenningen på de to trådene, samtidig som du holder trådene fra hverandre uten at de vrir seg.

De to trådene har forskjellig navn. Mønstertråden er tråden du vil fremheve – altså mønsteret – og undertråden er tråden som skal ligge i bakgrunnen. Du trer begge disse trådene gjennom strikkeringen og strikker i vei. Skal du strikke en klassisk islandsgenser bruker du  vanligvis strikkeringen til bærestykket, for så å fortsette uten når du strikker glattstrikk med én tråd.

Strikke islandsgenser

Det finnes uendelig mange gensere i mønsterstrikk. Ønsker du å strikke en veldig populær islandsk genser, er Gamaldags av Hélène Magnússon en stilig og tidløs modell. Skal du lage en helt tradisjonell islandsk genser, bør du også strikke med ull fra islandsk sau.

Genser i mønsterstrikk

Det er som sagt mange mønstre i mønsterstrikk. Vi har flere kunder som både har laget egne diagrammer og fulgt mønster. Her har vi listet opp noen favoritter:

Billig strikkering til mønsterstrikk

En strikkering til mønsterstrikk er alltid greit å ha hjemme og som vanlig slipper du billig unna hos oss. Velg mellom to forskjellige størrelser, produktet er tilgjengelig så lenge lageret rekker.

  • materiale: metall
  • diameter: 15 mm eller 20 mm – velg fra menyen

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Strikkering til mønsterstrikk (1stk)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen
Rull til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.