OEKO-TEX Chenille 7000 (250g) – Råhvit

Produktinformasjon:

Materiale

85% oeko-tex nylon 15% oeko-tex akryl

Løpelengde pr 50 gram

ca. 350 m

Form

Hesper á ca. 250 g

Pris pr 50 gram

18 kr.

Strikk

Pinne 3-4 mm

90,00 kr

(18 kr. / 50 g)

Tomt på lager

Produktinformation:

Materiale

85% oeko-tex nylon 15% oeko-tex akryl

Løbelængde per 50 gram

ca. 350 m

Form

Hesper á ca. 250 g

Pris ved 50 gram

18 kr.

Strik

Pinne 3-4 mm

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 31 l vann
ca. 4 kg CO2
ca. 1 KwH

Chenillegarnet er et overskuddsgarn fra et OEKO-TEX-sertifisert spinneri. Med ditt valg av garn støtter du vårt felles arbeid for å redusere garnsvinn. Takk <3

HVITT EFFEKTGARN

Vi har fått et morsomt effektgarn hjem 🙂 Det er et chenillegarn med ultrakort luv. Overflaten ligner nesten mykt semsket skinn! Garnet er en lys råhvit nyanse og materialinnholdet gjør det perfekt til syrefarging. Med chenillegarnet vil du kunne lage morsomme og spennende effekter. Løpelengden er 350 m pr 50 gram og det er et godt garn for syrefarging med 85 % nylon og 15 % akryl. Og chenillegarnet er til og med OEKO_TEX-sertifisert.

OEKO-TEX effektgarn til syrefarging

Chenillegarnet er OEKO_TEX-sertifisert fra vår sveitsiske partner, et familiespinneri som hver dag jobber med å produsere garn uten unødvendig bruk av ressureser og med fokus på at ingenting går til spille.

Chenillegarnet kan brukes til både håndstrikk og hekling, enten alene eller i kombinasjon med et annet garn. Kombiner det for eksempel med vår Stanford Børstet Mohair Merino for å tilføre lodden mykhet. Stanford egner seg også til syrefarging. Så her er en reell mulighet for å leke seg med farger, kvaliteter og kombinasjoner av teksturer og nyanser. Hvis du ikke allerede har blitt kjent med syrefarging og ønsker å prøve det, kan vi anbefale vårt Syrefargekit, som inneholder alt du trenger for å komme i gang 🙂

Garn til makramé

Med sin faste struktur er OEKO-TEX Chenille 7000 et godt valg til makramé. Makramé er en morsom og tilgjengelig form for håndarbeid hvor knuter knyttes i vakre mønstre. Du kan lage oppheng til potteplantene dine, du kan lage unike veggdekorasjoner eller små, fine nøkkelringer med makramégarn fra Garnspesialisten.

Nøsting av garn

OEKO-TEX Chenille 7000 leveres i hesper. Ønsker du å farge garnet kan du med fordel dele det opp i mindre porsjoner. Dette gjør det lettere å administrere prosessen. Nøsting av garn kan gjøres for hånd over stolryggen, men det er morsommere med riktig utstyr 🙂 Da kan du ha nytte av vår Garnvinde. Når du i etterpå skal forberede garnet til strikking eller hekling, kan vår Nøstemaskin være en god hjelper!

Vi selger også tilbehør til håndarbeid

Trenger du tilbehør til håndarbeidet ditt, f.eks. knapper eller strikkepinner, finner du også det hos Garnspesialisten.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.