Gjenanvendt Bomull-Polyester (1,8kg)

Produktinformasjon:

Materiale

50% bomull 50% polyester

Løpelengde pr 50 gram

ca. 2.500 m

Form

Spoler à min. 1,8 kg

Pris pr 50 gram

4,86 kr.

Strikk

Følgetråd eller flere tråder sammen

175,00 kr

(4,86 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

50% bomull 50% polyester

Løbelængde per 50 gram

ca. 2.500 m

Form

Spoler à min. 1,8 kg

Pris ved 50 gram

4,86 kr.

Strik

Følgetråd eller flere tråder sammen

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 2.586 l vann
ca. 19 kg CO2
ca. 11 KwH

Når du velger dette garnet støtter du Garnspesialistens arbeid med å gi nytt liv til overskuddsgarn - #stoppgarnsvinn

FARGERIK FØLGETRÅD

Et tynt garn i en blanding av polyester og bomull, begge resirkulerte fibre. Her kan du velge mellom flere flotte, klare nyanser og få en fargerik følgetråd for å piffe opp både strikking og hekling. Du får virkelig mye garn for pengene og vil ha nok til å både eksperimentere med garnet som en fargerik følgetråd i ulike garnkombinasjoner og ulike prosjekter. Du kan også velge å bruke flere tråder sammen for et jevnt fargeresultat. Jo flere tråder du samler, jo tykkere strikkepinne kan du bruke.

Strikkehack til tynne tråder

Garnet har så lang løpelengde (2.500m/50g) at det vil være ganske nærliggende å velge å bruke flere tråder sammen, for å oppnå en fin brukbarhet både til håndstrikk og hekling. Du kan bli inspirert av videoen vår med instruksjoner om hvordan du enkelt kan strikke med 3 tråder fra en enkelt spole. I vår youtube video Strikk med 3 tråder fra 1 spole får du trikset vårt for å gjøre strikking og hekling med Gjenanvendt Bomull-polyester lett som en lek 🙂

Tilbehør til håndarbeid

Trenger du tilbehør til ditt kommende håndarbeidsprosjekt? Vi har det du trenger 🙂 Klikk deg inn og ta en titt på vårt fine utvalg av garnfargeutstyr, knapper og Lantern Moon strikkepinner. Kanskje du skal ha med deg noe når du bestiller garn likevel:

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen