STRIKKEOPPSKRIFTER

Kjøp strikkeoppskrifter utviklet av team Garnspesialisten eller fra kjente strikkedesignere, og få samtidig forslag til hvilke av våre garn du kan bruke til oppskriften.

Alle oppskrifter er på dansk.

Viser alle 18 resultater

STRIKKEOPPSKRIFTER

Her finner du oppskrifter designet til deg av team Garnspesialisten og våre venner. I tillegg til egne strikkeoppskrifter selger vi også oppskrifter fra Viola Obel Knitwear og CeWeC.

Oppskriftene er utviklet basert på enten egne eller kjente garn. Da vi kun selger restlagre kan garnet dessverre bli utsolgt. Dette utelukker imidlertid ikke at du kan benytte deg av garnalternativer.

BILLIGE GARNALTERNATIVER TIL STRIKKEOPPSKRIFTER

Faktisk kan du spare litt penger og støtte Redd garnet konseptet vårt ved å kjøpe et garnalternativ til de velkjente garnene her. Ved hvert mønster får du informasjon om materiale, veiledende løpelengde og strikkefasthet. Ut ifra det kan du se i vårt nåværende utvalg av garn om det kan være noe som passer til strikkemønsteret.

Vi anbefaler på det sterkeste at du strikker eller hekler en prøve før du starter prosjektet. Ikke bare for at du skal se om strikkefastheten passer, men også for å se om du er fornøyd med uttrykket i garnet. Det er også et viktig element å vurdere når man velger garnalternativer til oppskriftene.

Noe garn folder seg ut etter vask, andre krymper litt. Det er også derfor du alltid må huske å vaske strikkeprøven.

Hvis strikkefastheten ikke stemmer, kan du prøve å gå opp eller ned i pinnetykkelse eller justere litt på mønsteret.

GRATIS INSPIRASJON TIL STRIKKEMØNSTRE

Vi har ikke verdens største utvalg av oppskrifter her på nettsiden. Garnet vårt er noen ganger veldig unikt, og du må være litt kreativ selv. Dette gjenspeiles også i den gode prisen du betaler for garn hos oss, pluss at det ikke alltid er mulig for oss å strikke noe i garnet vårt. Det er jo alt sammen restpartier som fort kan bli utsolgt.

Her har vi samlet en liste over andre steder du kan lete etter inspirasjon til prosjekter laget av våre garn.

Garnspesialistens Pinterest-side finner du noen av de tusenvis av designene våre garn har blitt brukt til.

På vår Facebook-side og Instagram-side deler løpende prosjekter, spennende tilbud og inspirasjon fra våre kunder. Det er verdt å følge med.

Har du brukt garnene våre til et spennende prosjekt som du har lyst til å vise andre? Så send oss ​​gjerne en e-post med bildene dine 🙂 Er du på Instagram kan du også tagge oss med @garnspesialisten eller #garnspesialisten når du legger ut en post, så får vi det på den måten 🙂

Vi elsker å høre fra kundene våre og se hva de har brukt garnet til. Vi viser ofte frem kundenes garnprosjekter med våre garn på vår Facebook- eller Instagram-side, og under de relevante produktene i nettbutikken.

Skroll til toppen