ANDRE PLANTEFIBRE

I denne kategorien kan du gå på oppdagelse i vårt varierte utvalg af garn med plantefibre. Det kan være hampgarn, garn med tang, viskosegarn og bambusgarn. Du kan se vårt utvalg af bomullsgarn og lingarn i deres egne kategorier som du finder under GARNFIBRE øverst på siden.

Viser alle 7 resultater

BREDT SORTIMENT AF PLANTEGARN

Garn med plantefibre dekker over mange forskjellige materialer. Hos Garnspesialisten varierer utvalget alltid, og du vil ofte kunne vælge imellem:

  • Hampgarn
  • Bambusgarn
  • Tanggarn (SeaCell)
  • Kapokgarn
  • Viskosegarn

Vi har naturligvis også både bomullsgarn og lingarn.

Leter du etter vegansk garn har du her mulighet for at velge det helt rigtige garnalternativ til dit neste prosjekt. Vi har nemlig garn i rene materialer og selvfølgelig også garnkvaliteter der plantefibre blandes med andre fibre for at oppnå egenskaber som slitestyrke eller ekstra mykhet.

GARN MED GOD SAMVITTIGHET

Hos Garnspesialisten forhandler vi primært garn fra garnindustrien i Europa. I motsetning til de fleste garnbutikker som selger ny-produsert garn målrettet hobbybransjen, finder vi tekstilfabrikker og spinnerier, som har garn i overskudd.

Det er garn av topp kvalitet som ikke lenger kan brukes på normal måte, for eksempel fordi mengden er for liten eller moten har endret seg fra en nyanse av blå til en annen nyanse av blå. Vi synes det er synd at alt det gode garnet går til spille, og derfor jobber vi hver eneste dag med å spore det opp, kjøpe det hjem og klargjøre det, slik at du kan få muligheten til å gi garnet nytt liv i et vakkert håndarbeidsprosjekt.

Når du velger garn fra Garnspesialisten bidrar du til å redusere behovet for ny produksjon og i stedet utnytte det som allerede finnes. Det synes vi gir så god mening 😊

PLANTEFIBRE TIL ALLE FORMÅL

Det er praktisk talt ingen grenser for hva garn laget av plantefibre kan brukes til. Er du følsom for mykhet og opplever at ull klør, er de myke plantefibrene et godt alternativ. Hvis du elsker det blanke og eksklusive utseendet til silke, men ønsker et vegansk garn, kan viskose, bambus eller tang være riktig for deg. Er du på jakt etter et supersterkt og billig garnalternativ til en heklet eller strikket sommerveske (f.eks. en French Market Bag fra PetiteKnit), så vil hampgarn i vakre nyanser være et perfekt garnalternativ.

Slipp kreativiteten og nysgjerrigheten løs og ikke nøl med å kontakte vår kundeservice om du ønsker veiledning om garnvalg og håndarbeid 😊

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.