Biolove Bomull Polyamid (800 g)

Produktinformasjon:

Materiale

44% biologisk nedbrytelig polyamid 34% økologisk bomull 22% resirkulert polyamid

Løpelengde pr 50 gram

ca. 500 m

Form

Spoler á ca. 800 g

Pris pr 50 gram

8,75 kr.

Strikk

Følgetråd eller flere tråder sammen

140,00 kr

(8,75 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

44% biologisk nedbrytelig polyamid 34% økologisk bomull 22% resirkulert polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 500 m

Form

Spoler á ca. 800 g

Pris ved 50 gram

8,75 kr.

Strik

Følgetråd eller flere tråder sammen

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 813 l vann
ca. 10 kg CO2
ca. 4 KwH

Når du velger dette garnet, er du med på å gi nytt liv til moteindustriens overskuddsprodukter.

BIOLOVE BOMULL POLYAMID

Biolove Bomull Polyamid er en morsom følgetråd i en blanding av økologisk bomull og polyamid som er delvis resirkulert og delvis biologisk nedbrytbart. Garnet har en kreppet struktur og små løkker, som et bouclé-garn. Vi har fått en stor pall hjem fra Italia, hvor garnet hadde blitt til overs i moteverdenen. I tillegg til en råhvit nyanse, som vil egne seg til garnfarging, finner du Biolove i flere fine farger.

Billig følgetråd

Med Biolove har du muligheten til å eksperimentere med en morsom følgetråd uten å sprenge budsjettet. Vi selger garnet for kun 140 kr. for 800 gram. Ofte vil det være så mye som 1 kg garn på spolen din 🙂 Du kan kombinere Biolove med andre fargerike garn der du ønsker å fremheve eller tone ned en fargenyanse eller legge til struktur og en mer spennende tekstur; det kan være bomullsgarnet Recy-Colour, som for tiden er tilgjengelig i et hav av vakre nyanser. Biolove vil også være fint sammen med et luftig garn, hvor du ønsker å legge til en touch av farge.

Strikk med flere tråder

Biolove Bomull Polyamid kan også enkelt stå alene og spille hovedrollen i et prosjekt. Du kan for eksempel ta 3 tråder sammen og oppnå en tykkelse som kan strikkes på pinne 3,5-4 mm. Du kan enkelt strikke 3 tråder fra en enkelt spole, uten å nøste garnet opp i mindre porsjoner på forhånd. Vi viser deg hvordan i vår YouTube-video: Strikk med 3 tråder fra 1 spole – da blir det gøy å jobbe med tynne garnkvaliteter!

// Function to get query parameter from URL fragment function getQueryParam(param) { var fragment = window.location.hash.substring(1); var params = new URLSearchParams(fragment); return params.get(param); } // Get search term from 'q' parameter var searchTerm = getQueryParam('q'); if (searchTerm) { // Searched Site Klaviyo var _learnq = _learnq || []; _learnq.push(["track", "Searched Site", { "SearchTerm": searchTerm, "SearchTerm (autocorrected)": "null", "ReturnedResults": "1" }]); }
Skroll til toppen