Prisgaranti

Hos Garnspesalisten er vi utrolig stolte av å kunne tilby markedets absolutt laveste priser på ALLE våre produkter. Dette gjelder både garn og tilbehør. For å sikre at vi alltid lever opp til det vi sier, kan du nå benytte deg av to prisgarantier:

  1. Prisgaranti
  2. Fast lavprisgaranti

1. PRISGARANTI PÅ ALT GARN

Vi ønsker å være din favorittbutikk når det kommer til billig garn på nett. Derfor tilbyr vi nå prisgaranti på alle varer i nettbutikken. Du er sikret at alle produktene som kjøpes gjennom nettbutikken alltid er til de laveste prisene på markedet. Hvis det ikke er tilfelle, matcher vi prisforskjellen. På alle produkter i nettbutikken. Alltid.

For prisgarantien (og fast lavprisgaranti) gjelder følgende:

Garnet som du har funnet til en lavere pris må være fra en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og med lager i Norge eller Danmark.

  • Garnet må være på lager hos forhandler og ikke en bestillingsvare.
  • Garnet må være omtrent det samme: dvs. materialsammensetning, løpelengde og vekt.*
  • Prisen må være pr stk. og ikke oppnådd via mengderabatt eller lignende.
  • Prisen må være en fast pris, dvs. det kan ikke være en del av et tilbud, via medlemskap i kundeklubb eller lignende.

* Følgende må være identiske hos Garnspesialisten og konkurrent: nøyaktig samme løpelengde, nøyaktig samme materialer i prosentfordeling, og om det er f.eks. merino eller merino ekstra fin, og produktet skal kunne kjøpes i samme vekt/størrelse/porsjon som hos Garnspesialisten. Det er uten betydning om garnet er samme eller en annen farge, samt om det er samme eller et annet brand/label/garnmerke.

For å gjøre bruk av prisgarantien, ta vennligst kontakt før du bestiller. Som dokumentasjon vil vi be om et link, slik at vi kan se og sammenligne garnet. Så snart du har mottatt bekreftelse fra oss kan du legge inn bestillingen din.

2. FAST LAVPRISGARANTI PÅ UTVALGTE VARER

I vår kategori «fast lavpris» har vi samlet et utvalg kjente garnmerker og tilbehør, som vi tilbyr til ekstra lave priser. Ikke bare de laveste prisene i Norge, men faktisk minimum 20 % billigere enn den absolutt laveste prisen du kan finne for det aktuelle produktet på nett. Reglene er de samme som for prisgarantien beskrevet ovenfor. I praksis fungerer det slik:

«Du finner et garnnøste hos oss til 20 kr. pr stk. Den er i kategorien fast lavpris og er merket med fast lavprissløyfen. Du synes det høres ut som en god pris, men vil undersøke markedet først. Og det skal man selvfølgelig endelig gjøre, det synes vi er helt fair. Du kan trygt regne med at andre steder vil samme garn koste minst 25 kr./stk. Og gjerne enda mer, noe vi ofte opplever. Hvis dette ikke er tilfelle, må du skynde deg og skrive til oss. Vi vil selvfølgelig matche prisforskjellen».

Ved fast lavprisgaranti gjelder de samme vilkårene som ved vår generelle prisgaranti.

Hvis du ønsker å benytte deg av en av de ovennevnte prisgarantiene, kan du kontakte oss på e-post på info@garnspesialisten.no.

Skroll til toppen