Bossa I-Cord Melange (500 g)

Produktinformasjon:

Materiale

32% mohair 32% alpakka 28% merino 8% polyamid

Løpelengde pr 50 gram

ca. 200 m

Form

Spoler á ca. 500 gram

Pris pr 50 gram

43 kr.

Strikk

Pinne 3-4 mm

(43 kr. / 50 g)

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Produktinformation:

Materiale

32% mohair 32% alpakka 28% merino 8% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 200 m

Form

Spoler á ca. 500 gram

Pris ved 50 gram

43 kr.

Strik

Pinne 3-4 mm

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 976 l vann
ca. 15 kg CO2
ca. 4 KwH

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

BOSSA I-CORD MELANGE

Bossa I-Cord Melange er et ullgarn designet som en i-cord med korte fargeskift i harmoniske nyanser. Bossa har litt av mohairens lange hårfibre og ellers de fine egenskapene til ull.

Bossa I-Cord Melange blir veldig vakker ved å ta to tråder sammen og la den spille hovedrollen i en fin cardigan eller varm genser. Vi anbefaler å strikke I-cord-garn på litt tykkere pinner, slik at garnet ikke strekkes flatt, men i stedet får plass til å utfolde seg.

Dette garnet er et Mikroparti med overskuddsgarn fra Italia. Vi har kun noen få eksemplarer på lager, så vær kjapp hvis Bossa I-Cord Melange skal reddes hjem til deg 🙂

// Function to get query parameter from URL fragment function getQueryParam(param) { var fragment = window.location.hash.substring(1); var params = new URLSearchParams(fragment); return params.get(param); } // Get search term from 'q' parameter var searchTerm = getQueryParam('q'); if (searchTerm) { // Searched Site Klaviyo var _learnq = _learnq || []; _learnq.push(["track", "Searched Site", { "SearchTerm": searchTerm, "SearchTerm (autocorrected)": "null", "ReturnedResults": "1" }]); }
Skroll til toppen