GARNTILBEHØR

Her finner du vårt store utvalg av garntilbehør så som strikkepinner og heklenåler, knapper, hobbybøker, sakser, pinner eller maskemarkører. Her har vi også reservedeler til maskinstrikking, syrefargepulver og -kit samt gavekort.

Viser 1–20 av 108 resultater

KJØP UTSTYR TIL GARN

Vi har et spennende utvalg av diverse garntilbehør, som knapper, strikke- og heklebøker, utstyr til strikkemaskinen din, syrefarger til farging av garn og diverse kjekke dingser som kan høyne gleden ved håndarbeidet.

Garntilbehør trenger ikke å koste en formue. Det er mange deler (f.eks. maskemarkører, maskeholdere eller maskewire…) som du enkelt kan lage selv av noe du allerede har liggende hjemme. Men det er definitivt en god idé å investere i noe av dette tilbehøret, som gjør at du kan strikke kjapt og feilfritt og at strikkingen blir en fornøyelse.

Hos oss trenger du ikke gå på akkord med kvaliteten, og du kommer langt på et lite budsjett. Vi har mange små dingser til diverse håndarbeid, f.eks. nåler, maskemarkører og maskewire, som ofte ikke koster mer enn 15 kr.

Kategorien garntilbehør oppdateres fortløpende, avhengig av hvilke produkter vi får hjem. Som regel dreier det seg om produkter fra nedlagte (garn)butikker eller store restpartier som har ligget hos produsenten en stund. Kvaliteten feiler intet – og det er også derfor prisen er helt i bunn.

BILLIG STRIKKETILBEHØR

Hos oss kan du alltid kjøpe Knitpro strikkepinner og heklepinner til en lav pris. Vi selger ulike merker av strømpepinner, jumperpinner og rundpinner, som er både utskiftbare eller faste. Her finner du ulike merker, f.eks. Cubics, som er firkantede og derfor veldig bra for strikkere med leddgikt.

Det nåværende sortimentet er et stort restparti fra en nedlagt garnbutikk og det er også derfor vi kan tilby de absolutt laveste prisene på markedet for alle våre KnitPro-produkter. Utvalget er begrenset og selges etter førstemann til mølla-prinsippet.

KNITPRO SMARTSTIX STRIKKEPINNER

Vi selger våre mest populære Smartstix strikkepinner som fast sortiment til faste lave priser. Vi fører hele kolleksjonen i alle størrelser. Vi prøver å alltid ha dem på lager. Skulle de bli utsolgt kan du trygt kontakte oss så bestiller vi dem hjem til deg.

GI GARN, SETT ELLER KURS I GAVE

Trenger du en siste liten gave til en du er glad i? Da bør du vurdere våre elektroniske gavekort. Du velger selv beløpet. En annen gaveidé til en garnelsker kan være et syrefargesett til garnfarging. Det er både morsomt og utrolig tilfredsstillende å kunne farge sitt eget garn. Settet indeholder alt du trenger, så du kan prøve ut kunsten å farge ditt eget garn selv 🙂 I tillegg selger vi også syrefargepulver enkeltvis, både i små og store bøtter. De kommer i 13 grunnfarger og kan blandes til alle regnbuens farger. Du kan bruke dem til den berømte håndfargingsteknikken «speckles».

Scroll to Top
Rull til toppen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du vil vel ikke gå glipp av lekre restpartier med garn til markedets laveste priser? Hold deg oppdatert ca. 4 ganger i måneden og vær blant de første som får beskjed :-)

Du kan til enhver tid avmelde deg igjen..

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.