GARNTYPE

Her får du alle våre garn sortert etter garntype. Det vil si hvilke egenskaper og bruksmuligheter garnet har. Klikk på din favoritt under og se hva vi har å tilby i disse populære garnkategoriene – mon tro om ikke vi har noe for deg også.

Viser 1–20 av 47 resultater

GARNTYPE

I denne kategorien har vi sortert garnet etter egenskaper og bruksmuligheter. Her finner du blant annet effektgarn, garn som passer særlig godt til babyklær, garn som kan toves eller spinnes, garn på spoler, i fedd eller nøster og andre typer garn.

UNIKE EFFEKTGARN

Vårt garn kommer fra noen av de mest kjente italienske leverandørene, som produserer de mest innovative og annerledes garnene, og som ofte er å se på catwalks og i de nyeste motekolleksjonene. Hos oss får du derfor ofte garn med spennende tekstur, uttrykk eller egenskaper. En spesiell type garn er for eksempel garn med glitter. Glittergarn er vanligvis en følgetråd, som strikkes sammen med noe annet for å tilføre plagget litt glamour og eleganse. Du kan også lage frynser av glittergarn, det ser veldig fint ut 🙂

En annen type garn vi liker å jobbe med er bouclégarn. Bouclé-garn består av små løkker, som gir spennende tekstur til det ferdige resultatet. Når du børster disse små løkkene får du typisk en ganske fluffy og lett følgetråd.
Båndgarn er også et spennende effektgarn som vi ofte har på lager. Det er et flatt garn som er ganske sterkt og derfor supert å strikke eller hekle med.

GARN TIL FILTING

Blant våre garntyper finner du også ullgarn som egner seg godt til toving og filting. Kanskje du vil lage et sitteunderlag, en nissehue eller gode tøfler? Filtede tøfler er noe av det deiligste og varmeste som finnes.

GARN PÅ SPOLER

Hvis du vever, tufter eller strikker på maskin er det veldig praktisk med garn på spoler. Det er garn som lett kan stå stødig på gulvet uten å trille rundt som garnnøster gjør. I tillegg til at garn på spoler er veldig stabilt, opprettholder det spenningen. Dette er vigtig når du skal veve eller maskinstrikke.

Hos oss finner du bokstavlig talt tonnevis med garn på spoler. Det kan også brukes til å strikke eller hekle direkte fra spolen uten at det påvirker prosjektet ditt. Du slipper til og med å feste tråder eller knytte knuter på strikketøyet ditt, fordi spoler vanligvis inneholder rundt 500 – 800 gram garn. Det er nesten alltid nok til en stor genser.

Skroll til toppen