GARNTYPE

Her får du oversikt over vårt nettbaserte garnsalg, sortert etter egenskaper og bruksmuligheter. Klikk på din favoritt under og se hva vi har å tilby i disse populære garnkategoriene – mon tro om ikke vi har noe for deg også.

Viser 1–20 av 88 resultater

GARNTYPE

I denne kategorien har vi sortert garnet etter egenskaper. Her finner du bl.a. bærekraftig garn, garn som passer godt til babyklær, garn som kan toves eller spinnes, garn som er viklet på spoler, bunter eller nøster og andre typer garn.

BÆREKRAFTIG GARN

En kategori som ligger våre hjerter nært er vårt bærekraftige garn. Her finner du varer som enten er laget av bærekraftige materialer, resirkulerte fibre eller er øko-tex-sertifisert.

Hos Garnspesialisten brenner vi for bærekraftighet. Bærekraft hos oss betyr imidlertid ikke nødvendigvis at alt garnet vårt er produsert på en miljøvennlig måte. Det er selve prosessen rundt anskaffelse av garn som er bærekraftig. Vi kjøper kun overskuddsgarn og bidrar dermed til å redusere garnsvinn. Det er altså allerede produsert garn vi selger, det vil si garn som vanligvis blir sett som avfall hos våre leverandører.

UNIKT EFFEKTGARN

Vårt garn kommer fra noen av de mest kjente italienske leverandørene, som produserer de mest innovative og annerledes garnene, og som ofte er å se på catwalks og i de nyeste motekolleksjonene. Hos oss får du derfor ofte garn med superspennende tekstur, uttrykk eller egenskaper. En spesiell type garn er for eksempel garn med glitter. Glittergarn er vanligvis en følgetråd, som strikkes sammen med noe annet for å tilføre plagget litt glamour og eleganse. Du kan også lage frynser av glittergarn, det ser veldig fint ut 🙂

En annen type garn vi liker å jobbe med er bouclégarn. Bouclé-garn består av små løkker, som gir spennende tekstur til det ferdige resultatet. Når du børster disse små løkkene får du typisk en ganske fluffy og lett følgetråd.
Båndgarn er også et spennende effektgarn som vi ofte har på lager. Det er et flatt garn som er ganske sterkt og derfor supert å strikke eller hekle med.

GARN PÅ SPOLER

Hvis du vever, tufter eller strikker på maskin er det veldig praktisk med garn på spoler. Det er garn som lett kan stå stødig på gulvet uten å trille rundt som garnnøster gjør. I tillegg til at garn på spoler er veldig stabilt, opprettholder det spenningen. Dette er vigtig når du skal veve eller maskinstrikke.

Hos oss finner du bokstavlig talt tonnevis med garn på spoler. Det kan også brukes til å strikke eller hekle direkte fra spolen uten at det påvirker prosjektet ditt. Du slipper til og med å feste tråder eller knytte knuter på strikketøyet ditt, fordi spoler vanligvis inneholder rundt 500 – 800 gram garn. Det er nesten alltid nok til en stor genser.

Scroll to Top
Rull til toppen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du vil vel ikke gå glipp av lekre restpartier med garn til markedets laveste priser? Hold deg oppdatert ca. 4 ganger i måneden og vær blant de første som får beskjed :-)

Du kan til enhver tid avmelde deg igjen..

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.