VEVARN

Vevgarn til å lage renning finner du her på siden. Det er garn som har tilstrekkelig stryke til å brukes som rennegarn. I tillegg er garnet på spoler, noe som bidrar til å sikre spenningen. Alle våre garn er restpartier fra tekstilindustriens overproduktsjon – garn som ellers ville ende som garnsvinn eller deadstock. Derfor kan vi tilby markedets laveste priser på vevgarn.

Viser 1–20 av 25 resultater

BILLIG VEVGARN
Vevgarn til renning har vi samlet i denne kategorien. Her finner du vårt enorme utvalg av garn som kan brukes som rennegarn. Ved veving bruker man vanligvis tynt garn som er nøstet opp på spoler. Dette er veldig viktig, særlig når du lager en renning. Dels fordi rennetrådene skal holde samme spenning, og dels fordi trådene ofte er veldig mange meter lange. Da fungerer det ikke med en knute i renningen, og derfor er det ikke optimalt å bruke garnnøster.

Som nevnt er spenning også en veldig viktig faktor som ikke kan oppnås med «dansende» garnnøster. I tillegg er garn i nøster typisk litt mer elastisk enn garn på spoler. Det fungerer ikke i en renning på grunn av spenningen.

I denne kategorien finner du billig vevgarn som passer til å lage renning. Vi har valgt å kun vise rennegarn og garn på spoler i denne kategorien. Det er fordi man i i prinsippet kan veve med hva som helst. Så lenge renningen er rigtig satt opp og med god nok spenning, kan du bruke hva du vil til å veve på tvers.

Du kan veve med helt ordinært garn, men også garn med spennende struktur (bouclé eller mohair) eller egenskaper (krympende, elastiske garn), men også med spinnefibre eller hestehår eller til og med med tregreiner 🙂

Mulighetene er uendelige.

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.