EFFEKTGARN

Med effektgarn kan du tilføre nye fasetter i håndarbeidsprosjektene dine. Med båndgarn i bomull eller viskose kan du lage de vakreste sommerklærne. Bouclégarn med små eller større løkker gir en dyp og myk struktur, med mye luft i strikke- eller hekleprosjektet ditt, som bidrar til å holde deg varm uten å bli tungt. Og glittergarn – ja, glitter får man aldri nok av – det kan vi si oss enige i her på kontoret 😊

Viser 1–20 av 35 resultater

BILLIG EFFEKTGARN TIL STRIKKING OG HEKLING

Hos Garnspesialisten er vi særlig kjent for våre helt unike effektgarn – eller fancy garn som ingen andre har. Blant de mest kjente er for eksempel sølvgarn og gullgarn, som er garn tilsatt lurex. Vi kaller det bling bling-garn – garn som inviterer til fest og moro 🙂

Her finner du to typer effektgarn:

  • Garn med spesielle effekter
  • Garn med spesiell tekstur

GARN MED SPESIELLE EFFEKTER

Fancy garn kan inneholde syntetiske fibre eller lurexfibre som gir garnet dets spesielle effekter. Det kan være gull-, kobber- eller sølvglitter, som bidrar til en glittereffekt i håndarbeidsprosjektene dine. Det kan også være paljetter, små steiner eller perler, som spinnes inn i selve garnet.
Hva med å strikke et par sokker eller en bluse som kan glitre på en grå dag og lyse opp dagen din?

GARN MED SPESIELL TEKSTUR

Effektgarn kan faktisk være mye mer enn blinggarn. Det kan også være en spesiell struktur i garnet som gjør det til et effektgarn. Fancy garn skaper en morsom tekstur i håndarbeidsprosjektene dine.

Det kan for eksempel være stigegarn, pelsgarn, børstet garn, båndgarn eller bouclégarn. Med slike garn kan du få et skikkelig spennende uttrykk i dine garnprosjekter – uten å måtte strikke etter alle kunstens regler for å få frem en spesiell struktur.

Det fungerer best å strikke glattstrikk når du bruker effektgarn til dine strikkeprosjekter. Da kommer effektene bedre til sin rett.
Av samme grunn er effektgarn godt for koselige stunder foran fjernsynet, hvor du kan nyte synet av det glitrende strikketøyet ditt.

Her har vi samlet noen virkelig gode tilbud på effektgarn, hvor du samtidig er garantert unikt garn som ingen andre har.

Skroll til toppen