GLITTERGARN

Garn er ikke bare til vinterkulde og tykke gensere. Hos Garnspesialisten er glittergarn en klassiker. Synes du også at glitter gir et glimt av glamour i hverdagen, så nyt en tur gjennom vårt utvalg av glittergarn. Du finner både tykt garn med glitter og tynt garn, som du kan kombinere med andre garnkvaliteter for et unikt og festlig look. 

Viser alle 8 resultater

BILLIG GLITTERGARN

Er du glad i fest og farger, paljetter, bling og glitter, har du kommet til rett sted 🙂 Her finner du vårt store utvalg av glittergarn. Det beste er at garnet vårt er så unikt at du sjelden vil finne det andre steder på nett. 

Gjør noe spesielt for deg selv og finn garn til ditt neste festprosjekt hos oss. 

HVA ER GLITTERGARN? 

Det er garn med glittereffekt, som inneholder materialer som får garnet til å skinne eller smile av effekter 🙂 Det kan for eksempel være garn med gull- eller sølvtråd, med paljetter eller små steiner. Vi kaller det glittergarn eller fancy garn. 

Det er sjelden man lager bling bling garn av naturmaterialer uten hjelp fra syntetiske fibre. Det vil oftest være lurex, som er et syntetisk materiale som gir en skinnende effekt. Det kan og være små paljetter, som vanligvis er laget av akryl eller plast. 

Våre leverandører elsker garn blandet med tynn lurextråd i gull, sølv, messing, bronse eller multifarge. Det er denne typen garn vi har mest av på lager. Det er ingen overraskelse, siden de fleste av våre leverandører ligger i Italia, hvor de produserer garn til de kommende catwalk-kolleksjonene. Og verden er full av glitter akkurat nå 🙂  

Skroll til toppen