SYREFARGING

Vil du også prøve å farge ditt eget garn? Det er enklere enn du tror. Og resultatet er intet mindre enn fantastisk 🙂 Vi har syrefarger i kit eller i bøtter på 10 og 100 gram. La deg ikke skremme av at det heter syrefarge, det betyr bare at fargestoffet aktiveres av en syrlig væske – i dette tilfelle helt vanlig husoldningseddik.

Viser alle 3 resultater

ALT TIL GARNFARGING
Farg ditt eget garn! Garnspesialisten tilbyr alt du trenger for å farge garn selv hjemme – nemlig alt-du-trenger-kit eller syrefargepulver.
BILLIGE SYREFARGEKIT
Kribler det i fingrene og vil du komme i gang NÅ? Da er kanskje et garnfargekit noe for deg.

Det er et kit til garnfarging som inneholder alt utstyret og syrefargepulver, slik at du enkelt kan farge hjemme. Det inneholder syrefarger, hansker, pipetter, måleverktøy og mer. Alt du trenger er garn og en gryte. Du kan f.eks. farge i mikrobølgeovnen, i en elektrisk kjele eller i ovnen. Hvis det er sommer, kan du til og med farge garn ute over bål.
BILLIGE SYREFARGER TIL ULL OG SILKE
Vi tilbyr også syrefargepulver solgt i enkeltstående bøtter. Vi har 13 forskjellige farger, som kan mikses sammen til alle regnbuens farger. De kommer i to størrelser, 10 eller 100 gram. En liten bøtte på 10 gram rekker til ca. 10 kilo garn. Så du kommer langt for hvert gram 🙂

Alle syrefargene er Øko-tex sertifisert, noe som betyr at de ikke inneholder skadelige kjemikalier.

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.