BÅNDGARN

Med vårt utvalg av billig båndgarn på nett kan du lage vakre plagg til sommergarderoben. Båndgarn er enkelt å bruke og strikkes ofte på litt tykkere pinner, så prosjektet ditt går raskt. Er du glad i vesker, puter eller annet boligtilbehør, kan du oppnå flotte og faste strukturer ved å strikke båndgarn på litt tynnere pinner. 

Viser alle 2 resultater

Her finner du et stort utvalg av båndgarn. Vi har båndgarn av alle slag – i alle mulige materialer, tykkelser og farger. Garnet kalles også tekstilgarn og stoffgarn. 

HVA ER BÅNDGARN?

Denne typen garn består av en veldig tynn og fin tråd, som strikkes til et rør og deretter strykes flatt til et bånd. Det gir garnet et lett og enkelt utseende. Garnet legger seg superfint når du jobber med det. 

Den mest populære typen båndgarn er laget av bomull, men du kan også få den i viskose eller syntetiske fibre. Garnet er typisk laget av overskuddsmaterialer fra tekstilindustrien. 

BÅNDGARN TIL HEKLING OG STRIKKING 

Dette er et utrolig slitesterkt garn og det egner seg derfor til strikking og spesielt til hekling. Du kan hekle de vakreste sommerbluser eller sommertopper til både voksne og barn. I tillegg er den perfekt til interiør som tepper, puter, tepper eller brødkurver. Den blir også fin til vesker eller som effekttråd. 

Strikker du er det lurt å velge et litt større hullmønster med løse masker eller løpemaskeeffekter på store pinner, men du kan også bare strikke den tett. 

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.