UNIKT EFFEKTGARN

Her får du en oversikt over forskjellig effektgarn. Det kan være det letteste og luftigste blowgarnet, garn som endrer tykkelse, garn med paljetter eller tweedgarn – kort sagt garn som ikke er spunnet på tradisjonelt vis. Vi håper du vil leke med effektene og gi enda mer liv og personlighet til prosjektene dine. 

Viser alle 12 resultater

UNIKE EFFEKTGARN 

Leter du etter et helt unikt effektgarn som verken du eller andre sjelden eller kanskje aldri har sett før? Da har vi nok noe til deg her 🙂 

Hos Garnspesialisten er vi kjent for noen helt spesielle garn som ingen andre har. Det kan være garn spunnet av forskjellige materialer eller som har morsomme effekter. 

Det er vanskelig å oppsummere hvilke garn du finner her. Vi blir til tider overrasket selv. Vi har for eksempel hatt kreppgarn, pelsgarn og stigegarn, men også garnpartier med små overspunnede biter (såkalt «pigtailgarn eller ormegarn»), garn med lateks, gummi, tang eller tilsatt andefjær 🙂 Det er noen morsomme garntyper som vi alltid gleder oss veldig til å vise dere.

Vi samarbeider med de beste og mest innovative leverandørene av garn og tekstiler i Italia. Derfor får vi med jevne mellomrom inn forsyninger av unike garn som vi aldri har sett før. Og vi har sett ganske mye garn i vår tid på lageret – i hvert fall over 100 tonn totalt 🙂 

BILLIG UNIKT GARN 

En ekstra bonus for unika elskere – er at garn i denne kategorien – som alle andre av våre garn – er overskuddsgarn fra moteindustrien. Det betyr at det bare kommer i et begrenset antall spoler, og når de er utsolgt kan vi ikke få dem igjen. Du kan derfor se frem til unikt garn i små mengder. Det kan ikke bli bedre. 

… forresten – fikk vi nevnt at du selvfølgelig også får markedets laveste priser på effektgarn? Les mer om vår prisgaranti her og sammenlign oss gjerne med andre. 

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.