FØLGETRÅD

Enten du vil ha et lett og luftig mohairgarn eller tilføre ekstra mykhet med silke – i vårt garnutvalg finner du lekre følgetråder i alle former. En følgetråd kan løfte prosjektet ditt og gjøre det både mykere og vakrere. En følgetråd kan også brukes for å oppnå ønsket strikkefasthet. Hvis du for eksempel har et spesielt prosjekt i tankene og ditt primærgarn trenger en følgesvenn for å få samme strikkefasthet. 

Viser alle 13 resultater

BILLIG FØLGETRÅD 

Her har vi samlet forskjellige garn som du kan bruke til å pynte strikketøyet ditt med. Vi har alle typer følgetråd, tykk og tynn eller en blanding, med eller uten tekstur og i alle slags materialer og farger. 

HVA ER EN FØLGETRÅD? 

En følgetråd (følgegarn) er garn som du strikker sammen med basisgarnet ditt. Den mest kjente følgetråden på det norske markedet er suverent et veldig tynt fluffy mohairgarn med silke. Dette er den typen garn du ser oftest i de mest populære oppskriftene. 

Men det trenger ikke bare være tynt luftig garn som følgetråd. Du kan enkelt bruke bouclégarn eller til og med en veldig tynn silketråd uten noe tekstur. 

HVORFOR BRUKER DU FØLGETRÅD? 

Å legge til følgetråd til prosjektet ditt er utrolig spennende. Det skjer noe helt magisk når du kombinerer garn, farger og tekstur. Selv et veldig tynt garn kan gjøre en stor forskjell for det endelige resultatet. Det gir fylde, melering, liv eller effekter. Strikketøyet ditt blir plutselig helt kult og unikt!

Vi har mange typer følgetråder. Her finner du bouclégarn, som er små løkker som gir fylde. Når de er børstet blir de til det mykeste deiligste garnet. 

En annen type følgetråd kan være tynt silkegarn eller garn med viskose. Det gir glans. 

Men følgetråden trenger ikke nødvendigvis å være tynn. Tykt luftig garn er også flott. Strikker du på store pinner er det alltid gøy å kombinere garn på kryss og tvers. 

BLAND DITT EGET GARN 

Noe av det vi absolutt elsker her hos Garnspesialisten er å kombinere mange tynne tråder. Du kan lage ditt helt eget fantastiske garn ved strikke sammen 4-5 forskjellige, veldig tynne garn. Prøv – du vil bli overrasket 🙂  

Skroll til toppen