GARN TIL MASKINSTRIKK

Hos Garnspesialisten finner du et eksepsjonelt nett-utvalg av garn til strikkemaskiner. Vi har nemlig kjempemye garn på spoler og koner, som passer perfekt til å bruke i maskinen. Garnet i denne kategorien passer med en eller flere tråder for standard strikkemaskiner. Er du på jakt etter garn til grovstrikking kan du se under garn på spoler, der finner du også kraftigere garnkvaliteter. 

Viser alle 14 resultater

BILLIG GARN TIL MASKINSTRIKK 

Eier du en strikkemaskin? Da må du bruke garn laget spesielt til maskinstrikking. Maskinstrikkegarn (eller maskingarn) er typisk nøstet på spoler og er tynnere og mindre elastisk enn vanlig garn til håndstrikking. Vi har et stort utvalg maskingarn til finstrikk, standardstrikk og grovstrikk. 

GARN TIL FINSTRIKK 

Med finstrikk kan du strikke de aller fineste og mest fnugglette sjal, gensere og sommertopper. Til det brukes det veldig tynt garn som er viklet på spoler og som tykkelsesmessig nesten minner om sytråd. Vi har et stort utvalg garn til finstrikk i mange forskjellige tykkelser og materialer. 

GARN TIL STANDARDSTRIKK 

Til standardstrikk bruker du typisk garn med en tykkelse tilsvarende pinne 2 – 5 mm. Er garnet tynnere kan du strikke 2 tråder sammen. I denne kategorien har vi et fint utvalg maskinstrikkegarn til markedets laveste priser. Her finner du standard maskingarn, men også noen morsomme garn med spennende teksturer eller egenskaper. For hvert garn kan du se våre anbefalinger når det gjelder trådspenning og bruk. 

BILLIG GARN TIL GROVSTRIKK 

Har du en grovstrikker bør du vanligvis bruke litt kraftigere garn enn garn til standardstrikk. Det er typisk garn som tilsvarer håndstrikk tykkelse på ca. 5 mm og oppover. Med grovstrikk kan du strikke tjukke gensere og annet tilbehør. I denne kategorien finner du selvfølgelig også garn til grovstrikk… på spoler 🙂 

KAN DU MASKINSTRIKKE MED GARNNØSTER? 

Det er alltid best å maskinstrikke med garn på spoler. Det er fordi spolene står stødig på gulvet og ikke ruller rundt slik som nøster gjør. Det forstyrrer trådspenningen, noe som påvirker utseendet til strikketøyet ditt. Men det er mulig å maskinstrikke med garnnøster og. Det du må passe på er at de ikke “danser” rundt på gulvet. Det gjør du for eksempel. ved å legge garnnøstet i en bøtte med høye kanter. Det er ikke helt optimalt med tanke på trådspenningen, men det hjelper noe 🙂 Vil du strikke som en proff, se i denne kategorien – her handler det kun om maskingarn på spoler 🙂 

Skroll til toppen