HEKLEGARN

I denne kategorien finner du garnkvaliteter som egner seg godt til hekling. Vi har frasortert elastiske garn, men du kan velge mellom klassiske kvaliteter som bomull 8/4, båndgarn i ulike tykkelser, samt et bredt utvalg av heklegarn i alle slags materialer. 

Viser 1–20 av 69 resultater

BILLIG HEKLEGARN

Hos oss finner du et bredt utvalg av lekkert heklegarn til særdeles gode priser. Vi har garn til hekling i ulike materialer, tykkelser og strukturer. Med vårt garn kan du hekle alt fra klær og tilbehør til interiør, små søte bamser eller andre heklede dyr (amigurumi). Vi har både naturgarn og heklegarn med akryl eller andre syntetiske fibre. 

BILLIG GARN TIL HEKLING 

Vi har billig heklegarn i alle tykkelser. Du kan hekle de fineste sjal og miniatyrer helt ned til pinne 0-2 mm, og helt opp til pinne 10+ hvis du trenger en hundekurv eller et tjukt kosepledd. Vi har også heklegarn i alle slags materialer og strukturer. Alt fra fint tynt alpakka- eller kashmirgarn – til det florlette blondesjalet – til slitesterkt bomulls- eller lingarn til for eksempel heklede vesker eller kurver. 

Når det gjelder tekstur har vi for eksempel pelsgarn eller bouclé som er perfekt til å hekle små myke bamser. Eller vår fluffy mohair til fnugglette gensere og tilbehør. 

BILLIG GARN TIL HEKLEDE TEPPER 

Det er veldig populært å hekle tepper. Ulempen er at det går med mye garn. Et kosepledd til voksne kan lett ende opp med å veie 600 – 800 gram. Det kan fort bli dyrt. Med våre garn kan du være sikker på at du får dem til en god pris – det har vi prisgaranti på.  

Skroll til toppen