BILLIG GARN

Gjør et kupp på utvalgte varer. Ta en titt på våre billige garnkategorier for å finne gode tilbud på garn og tilbehør. Her finner du også små dingser og garn til kun 15 kr.

Viser 1–20 av 45 resultater

BILLIG GARN

Vår misjon er å tilby et bredt utvalg av billig garn til markedets laveste priser, slik at alle har råd til å kose seg med håndarbeid.

Derfor tilbyr vi prisgaranti på ALLE våre varer i nettbutikken. Men vi stopper ikke der. Vi vil ikke bare være billigst, vi vil være mye billigere enn andre. I denne kategorien finner du derfor de rimeligste produktene vi har på lager. Det kan være billig garn på tilbud, garn og tilbehør som ikke koster mer enn 15 kr. pr. stk, utgått garn til faste lave priser eller diverse garnpakketilbud.

FAST LAV PRIS PÅ GARN

Vi tilbyr kjente garnmerker til markedets laveste priser. Og ikke bare lavest på markedet – faktisk gir vi ALLTID min. 20 % rabatt i forhold til markedspris. Det garanterer vi.

Hvis du finner det samme garnet andre steder på nettet til en lavere pris, samme pris, eller til og med maksimalt 19 % dyrere, matcher vi differansen. Alltid. Les mer om vår supre Fast lavprisgaranti her.

Fast lavpris tilbyr vi vanligvis på kjente garnmerker, som du også finner andre steder i Norge. Det er restpartier som har havnet hos oss av forskjellige årsaker. Det kan være garn vi har kjøpt på ryddesalg eller fra et utgått sortiment. Det kan for eksempel være fra merker som Rowan eller KnitPro strikkepinner.

BILLIGE GARNPAKKER

Av og til tilbyr vi mindre restpartier til særlige bunnpriser. Som regel har vi kun en i hver pakke og de selges samlet, som vist på bildene. Her får du alltid en slags volumrabatt.

Andre ganger lager vi noen spennende lykkepakker, som inneholder forskjellige garn innenfor visse kategorier. Vi har eksempelvis hatt 5 kg silkegarn, 5 kg billig akrylgarn, 5 kg diverse garn til garnfarging eller blandede poser med litt av hvert i bomull 8/4.

Denne kategorien er ikke alltid tilgjengelig, så følg med på siden eller meld deg på vårt nyhetsbrev, som vi linker til på forsiden.

GARN TIL 15 KR

Som en liten bonus har vi samlet diverse garn og tilbehør som ikke koster mer enn 15 kr. Det kan være utvalgte garnnøster (f.eks. akrylgarn) eller små dingser som du kan bruke for å gjøre strikkingen enklere. Det kan f.eks. være produkter som maskemarkør, maskevaier, stoppenål, endestopper og mye mer.

Skroll til toppen