ALLE GARN

Her finner du hele garnutvalget vårt sortert etter hvilken type garnfiber de inneholder. Kategoriene inndeholder både rene garnkvaliteter og blandingsgarn. Det de har til felles er at alt garn hos oss er reddet fra tekstilindustrien, hvor det har blitt til overs. Vi synes ikke garn skal gå til spille, så ta en titt på alle de lekre garnfibrene, finn et garn som matcher ditt kommende prosjekt og bidra til å redusere garnsvinn 🙂

Viser 1–20 av 91 resultater

KVALITETSGARN MED PRISGARANTI
Sortimentet vårt inneholder et bredt utvalg av kvalitetsgarn til alle typer håndarbeid. Prisen pr 50 gram er alltid lav sammenlignet med andre garnbutikker. Faktisk er vi så sikre på prisene våre at vi gir deg prisgaranti 😊

Når du ser det lekre garnutvalget vårt, vil du kanskje legge merke til at garnet selges i litt større porsjoner enn du er vant til fra andre garnbutikker. Det er fordi garnet vårt ikke er nyprodusert for hobbybransjen. I stedet har vi gjort det til vår misjon å redde garn som er på grensen til å bli kastet i den europeiske tekstilindustrien. På den måten reduserer vi garnavfall, sparer miljøet for bruk av unødvendige ekstra ressurser og gir deg muligheten for å ta mer bærekraftige valg når du kjøper garn.
GARNFIBRE TIL HÅNDARBEID
Garn fra tekstilindustrien kommer bokstavlig talt i alle materialer. Derfor tilbyr vi alltid et stort og variert utvalg av både rent garn og blandingsgarn. Hvis du allerede vet nøyaktig hva du leter etter, kan du dykke ned i favorittmaterialet ditt ved å klikke her:

Bomullsgarn
Lingarn
Andre plantefibre
Silkegarn
Ullgarn
Mohairgarn
Alpakkagarn
Kashmirgarn
Merinogarn
Akrylgarn
Andre syntetiske fibre

Leter du etter inspirasjon kan du ta en titt på denne siden, hvor alle våre garn er representert. Hvis du er ute etter naturlige garnfibre uten syntetiske materialer, finner du det du leter etter i kategorien 100 % naturlig garn.

I vårt nettgarnsalg finner du alt du trenger av heklegarn, vevegarn, maskingarn, strikkegarn, tuftegarn og garn til farging. Under det enkelte garnet kan du lese mer om for eksempel garnets struktur og egenskaper, hvilke typer håndarbeid det passer til, forslag til oppskrifter, anbefalt pinnestørrelse og strikkefasthet – hvis vi har rukket å lage en strikkeprøve 😊

Synes du likevel det er vanskelig å finne rundt i de mange alternativene, er du hjertelig velkommen til å ringe eller skrive en mail til vår kundeservice. Vi står alltid klar til å hjelpe deg med å finne gode garnalternativer til dine drømmeprosjekter!

Scroll to Top
Rull til toppen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du vil vel ikke gå glipp av lekre restpartier med garn til markedets laveste priser? Hold deg oppdatert ca. 4 ganger i måneden og vær blant de første som får beskjed :-)

Du kan til enhver tid avmelde deg igjen..

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.