Bestselgere

Her finner du våre mest populære garn, det vil si det garnet som våre kunder kjøper mest av i nettbutikken. Som du ser er det et bredt utvalg av ulike typer garn, som alle har hver sine unike kvaliteter og egenskaper.

Viser alle 12 resultater

Bestselgere har vi laget til deg som synes det er vanskelig å orientere deg i vårt store utvalg av lekre garn. På denne siden har vi samlet alle våre mest populære garn. Som du ser er det et bredt utvalg av ulike typer garn, som alle har hver sine unike kvaliteter og egenskaper.

Ullgarn er alltid høyt på listen over bestselgere. Det er garn med merinoull, som er mykt og deilig. Det er behagelig både å jobbe med og å ha på, og det har god holdbarhet og slitestyrke.

Her finner du også garn med alpakkaull, som er et mykt og deilig materiale som ikke klør og riper. Så hvis du vil ha ull, men ikke noe som klør, bør du velge alpakkaull. Baby alpakka ull og suri alpakka ull er den mykeste og mest luksuriøse ullen.

Billig mohairgarn står også på listen. Særlig våre tynne mohair-garn er populære fordi det er perfekt å bruke som følgetråd sammen med mange av våre andre garn. Med en mohair følgetråd kan du skape ditt helt eget personlige uttrykk i håndarbeidet ditt.

Akrylgarn er også veldig populært. Det er et rimelig garn som er enkelt å jobbe med. Akrylgarn minner på mange måter om ull, men er både et billig alternativ og et særdeles godt alternativ hvis du ikke tåler ull.

Bomull er alltid høyt på listen over bestselgere. Bomullsgarn er veldig slitesterkt og superegnet til både klær og interiør. Ikke minst er resirkulert bomull etterspurt, fordi det er garn som er produsert med omtanke for miljøet.
Sertifisert garn
Blant bestselgerne dukker det etter hvert opp flere og flere garn, som lever opp til kriterier for dyrevelferd og sosiale og miljømessige forhold i produksjonen. Garn med sertifikater er særlig populære.

OEKO-TEX® Standard 100 er en produktsertifisering som stiller krav til innhold av kjemiske stoffer som er – eller mistenkes for å være – helseskadelige.

GOTS – Global Organic Textile Standard er en garanti for at garnet er produsert på en miljøriktig og sosialt ansvarlig måte.

GRS – Global Recycled Standard ble opprettet for å øke bruken av resirkulerte materialer på en troverdig måte – samtidig som de sikrer at menneskene som produserer produktene har anstendige arbeidsforhold og at produktene produseres med respekt for miljøet.

Mulesingfri betyr at sauene ikke har vært utsatt for en smertefull trimming av hudfoldene i enden for å hindre spyfluer i å legge larver i foldene.
Mer hjelp
Hvis du ikke fant det riktige garnet blant våre bestselgere, kan du prøve å ta en titt rundt på de forskjellige sidene.

Er det en spesifikk type garnfibre du vil ha? Vi har delt inn garnene våre etter garnfibre – f.eks. ullgarn, silkegarn, akrylgarn, etc.

Er det en særlig oppskrift du leter etter garn til? Så sjekk strikkefastheten til mønsteret og se på våre forslag til garnalternativer. Vi gjør vårt beste for å lage strikkeprøver av alle våre garn for å gjøre det lettere for deg å velge.

Vi har også delt opp garnet etter pinnestørrelse, så hvis du er fast bestemt på å strikke på f.eks. pinne 4 mm er du også godt hjulpet, for her deles garnet inn etter tykkelsen på strikkepinnene.
Fortsatt i tvil?
Hvis du fortsatt er usikker på hvilket garn du skal velge, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice via e-post til info@garnspesialisten.no eller på tlf. 51 50 15 90 (kl. 11.00-14.00 mandag, tirsdag, onsdag eller fredag).

Skroll til toppen