Bestselgere

Her finner du våre mest populære garn. Det vil si det garnet som våre kunder kjøper mest av i nettbutikken. Som du ser er det et bredt utvalg av ulike typer garn, som alle har sine egne unike kvaliteter og egenskaper.

Her finner du våre bestselgere. Altså det garnet som våre kunder kjøper mest av i nettbutikken.

Synes du det er vanskelig å finne det du leter etter i vårt store utvalg av deilige garn? Da har du kommet til rett kategori. Her har vi samlet alle våre mest populære garn. Som du ser er det et bredt utvalg av ulike typer garn, som alle har sine egne unike kvaliteter og egenskaper.

Ullgarn er alltid høyt på listen over bestselgere. Det er for eksempel garn med merinoull som er mykt og deilig. Den er behagelig både å jobbe med og å ha på, og den har god styrke og slitestyrke. Og hvis det til og med blandes med kashmir er det den rene luksus.

Det finnes også garn med alpakkaull, som er et mykt og deilig materiale og som ikke klør. Så hvis du vil ha ull, men ikke noe som klør bør du velge alpakkaull. Babyalpakkaull og surialpakkaull er den mykeste og mest luksuriøse ullen.

Billig mohairgarn står også på listen. Vårt tynne mohairgarn er populært fordi det er perfekt å bruke som følgetråd sammen med noen av våre andre deilige garn. Med en mohair følgetråd kan du skape ditt eget helt personlige uttrykk i håndarbeidet ditt.

Akrylgarn er også veldig populært. Det er et rimelig garn som er lett å jobbe med. Akrylgarn minner på mange måter om ull, men er både et billig alternativ og et skikkelig godt alternativ hvis du ikke tåler ull.

Bomull er alltid høyt på hitlisten. Bomullsgarn er veldig slitesterkt og velegnet til både klær og interiør. Ikke minst er resirkulert bomull etterspurt, fordi det er produsert med omtanke for miljøet.

Sertifisert garn

Blant våre bestselgere dukker det etter hvert opp flere og flere garn som er produsert på måter, der dyrevelferd og sosiale og miljømessige forhold i produksjonen er tenkt inn i hele prosessen. Garn med ulike sertifikater er særlig populære.

OEKO-TEX® Standard 100 er en produktsertifisering som stiller krav til innhold av kjemiske stoffer som er – eller mistenkes for å være – helseskadelige.

GOTS – Global Organic Textile Standard er en garanti for at garnet er produsert på en miljøriktig og sosialt ansvarlig måte.

GRS – Global Recycled Standard ble laget for å øke bruken av resirkulerte materialer på en troverdig måte – samtidig som man sikrer at menneskene som produserer produktene har anstendige arbeidsforhold og at produktene produseres med respekt for miljøet.

Mulesingfri betyr at sauene ikke har vært utsatt for en smertefull trimming av hudfoldene i enden for å hindre spyfluer i å legge larver i foldene.

Mer hjelp

Hvis du ikke fant det riktige garnet blant våre bestselgere, prøv å ta en titt rundt på de forskjellige sidene.

Er det en spesifikk type garnfibre du leter etter? Vi har delt inn våre garn etter garnfibre – f.eks. ullgarn, silkegarn, akrylgarn, etc.

Er du på utkikk etter garn til en bestemt oppskrift? Så sjekk strikkefastheten til mønsteret og se på våre forslag til garnalternativer. Vi gjør det vi kan for å lage strikkeprøver av alle våre garn for å gjøre det lettere for deg å velge.

Vi har også delt opp garnet etter pinnestørrelse, så hvis du er fast bestemt på å strikke på for eksemepel pinne 4 mm er du også godt hjulpet, for her deles garnet etter tykkelsen på strikkepinnene.

Fortsatt i tvil?

Hvis du fortsatt er usikker på hvilket garn du skal velge, kontakt vår kundeservice via e-post til info@garnspesialisten.no eller på tlf. +45 51 50 15 90 (kl. 11.00-14.00 mandag, tirsdag, onsdag eller fredag).

Skroll til toppen
Rull til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.