FAST LAVPRIS

Gjør et godt garnkupp og spar minst 20% på alle kjente garnmerker og tilbehør. Les mer om vår Fast Lavprisgaranti og sammenlign oss gjerne med andre 🙂 

Viser 1–20 av 23 resultater

FAST LAVPRIS PÅ UTVALGT GARN 

Garantert fast lavpris på alle kjente garnmerker og tilbehør. Hos Garnspesialisten selger vi to typer garn. 

  • Industrigarn, som vi kjøper direkte fra fabrikker. Det er garn som vanligvis kommer på spoler eller i store bunter og som ikke finnes i vanlige garnbutikker. 
  • Kjente garnmerker som typisk kommer i nøster eller små bunter og med produsentens banderole på. 

Det er dette garnet vi kan tilby til markedets absolutt laveste pris. Og ikke bare den laveste prisen, men faktisk er du garantert minst 20% rabatt på alle varene i denne kategorien. Dette er garnrestpartier som vi kjøper opp forskjellige steder, enten som et utgått sortiment eller som restlager fra nedlagte (garn)butikker. 

Dette gjelder alle produkter i kategorien «Fast lavpris». I tillegg til garn kan du også finne bøker eller strikkepinner. Pt. Har vi til og med et lite utvalg av KnitPro strikkepinner til de absolutt laveste prisene på markedet. 

Det er ingenting galt med kvaliteten. 

MINST 20 % BILLIGERE GARN ENN ANDRE STEDER 

I denne kategorien får du virkelig god garanti på varene. Finner du samme garn eller tilbehør andre steder på nett til a) en lavere pris, b) samme pris eller c) til og med en litt dyrere pris (opptil 19%), matcher vi prisforskjellen. 

Det mener vi er Norges beste prisgaranti. Les mer om vår faste lavprisgaranti her, og sammenlign oss gjerne med andre 🙂 

GARN PÅ TILBUD 

Garn og tilbehør i denne kategorien er alltid på tilbud. Det er derfor vi kaller dem «Fast lav pris», slik at du vet at du alltid vil kunne få dem til den prisen.  

Men vi vil også minne om at produktene selvfølgelig – som alt vårt garn – er mindre partier, som raskt kan bli utsolgt og ikke kan fås igjen.  

Sortimentet skifter ofte, men du kan som regel finne forskjellige garn fra f.eks. Rowan, Regia, Geilsk, CeWeC, Laines du Nord, Adriafil eller lignende. 

Skroll til toppen