Sommerstrikk

Her finner du våre forslag til lette sommergarn, samt forslag til hvilke av våre oppskrifter garnet passer til. Gjør deg klar for sommeren med Garnspesialisten.

Viser alle 4 resultater

 • Recy-colour bomullsgarn (ca. 1,3kg)

  500,00 kr
  (tilsvarer 19 kr. / 50 g)
  Se produkt Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
 • Flyttesalg - 50% Stigegarn i sort/hvid

  Real stigegarn (600 g) – sort/hvit

  Opprinnelig pris var: 160,00 kr.Nåværende pris er: 80,00 kr.
  (13,33 kr. / 50 g)
  Legg i handlekurv
 • Didone m/ Lurex (500 g)

  430,00 kr
  (43 kr. / 50 g)
  Se produkt Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden
 • Bomullsgarn (1kg)

  (25 kr. / 50 g)

  This product is currently out of stock and unavailable.

  Se produkt Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

STRIKK DIG SOMMERKLAR 

Sommerstrikk er den perfekte måte å lage lette, luftige og åndbare plagg som du kan bruke på varme sommerdager. Hvis du leter etter inspirasjon til ditt neste sommerprosjekt, har du kommet til rett sted. Vi tilbyr et bredt utvalg av deilige og luftige materialer som er ideelle til sommerstrikk.
Bomullsgarn
Bomull er et av de mest populære naturmaterialene til sommerstrikking. Det er lett, åndbart og føles behagelig mot huden. Vi tilbyr ulike typer bomullsgarn, inkludert resirkulert bomull og bomull med en blanding av andre naturlige fibre, som f.eks. hamp eller bambus – perfekt når du vil lage slitesterke sommerklær.
Lingarn
Lingarn er også et utmerket alternativ til sommerstrikking. Lin er kjent for sin styrke, holdbarhet og pusteevne. Det er også et svært miljøvennlig valg, da linfibre kan dyrkes uten bruk av sprøytemidler og andre skadelige kjemikalier. Vi tilbyr et bredt utvalg av lingarn i forskjellige farger og tykkelser, som du kan bruke til alt fra lette bluser til vakre sommerkjoler.
Garn med silke
Silkegarn er et annet populært alternativ til sommerstrikk. Silke er et luksuriøst og naturlig materiale som føles mykt og glatt mot huden. Det er også svært pustende og temperaturregulerende, noe som gjør den ideell til sommerbruk. Vi tilbyr silkegarn i forskjellige farger og tykkelser, som er perfekt når du vil lage elegante og lette plagg.
Øko-tex garn
Vårt utvalg av sommergarn inkluderer også øko-tex sertifisert garn, som er testet og godkjent for sin miljøvennlige produksjon og høye kvalitet. Øko-tex sertifisert garn er et godt valg for strikkere og heklere som ønsker å minimere miljøpåvirkningen og samtidig skape vakre og funksjonelle plagg.

Uansett hvilket materiale du velger til ditt sommerstrikkprosjekt, er det viktig å velge en lett og pustende garnkvalitet som passer til varmere vær. Våre erfarne medarbeidere står alltid klar til å hjelpe deg med å velge det perfekte garnet til ditt neste sommerprosjekt. Vi har også et bredt utvalg av oppskrifter og idéer til sommerstrikk, som kan hjelpe deg i gang med å lage vakre og funksjonelle plagg til sommergarderoben.

Skroll til toppen