BLACK FRIDAY

Minsk garnsvinn på Black Friday fra fredag den 26. november – søndag d. 28. november 2021 (begge dager inkl.).

Du får alt i denne kategorien til 50% rabatt uanset førpris. RABATTEN ER ALLEREDE FRATRUKKET 🙂

Viser 1–20 av 51 resultater

MINSK GARNSVINN PÅ BLACK FRIDAY

Kan du velge å være mer bærekraftig på Black Friday?

Vi mener ja 🙂 Istedenfor å kjøpe billig nyprodusert garn kan du kjøpe restgarn fra oss. Vi selger restpartier fra tekstilbransjens overproduksjon som ellers ville ende som garnsvinn. Når du kjøper garn hos oss er du med på å minske garnsvinn i verden 🙂

I Garnspesialisten har vi Black Friday tilbud fredag ​​26. november – søndag 28. november (begge dager inkludert). Da kommer vi til å ha mange kjekke garn på tilbud.

Kanskje du trenger billig garn til  julegavene dine? Eller kanskje du har lyst til å kjøpe garntilbehør for å gi i gave til noen du liker – eller til deg selv?

TILBUDENE I FORBINDELSE MED BLACK FRIDAY GJELDER 26. NOVEMBER t.o.m. 28. NOVEMBER 2021. DU KAN GLEDE DEG TIL SÆRDELES GODE PRISER 🙂

I år kan du se frem til:

Vi reduserer prisen på utvalgte varer med 50%. Vi kan ikke informere på forhånd om hvilke produkter det vil være. Når salget starter vil du kunne se tilbudene på denne siden.

Vilkår for Black Friday-kjøp hos Garnspesialisten:

Vi KAN dessverre IKKE tilby felles frakt av bestillinger. Husk imidlertid at du allerede får gratis frakt ved kjøp over 700 kr. Les mer om vilkårene for salget nedenfor:

VAREN ER DIN NÅR DEN ER BETALT
Betingelsene ved et salg i nettbutikken ikke er helt de samme som når du er på salg i en fysisk butikk. Når du har en vare i handlekurven i nettbutikken kan du først være sikker på at varen er din når du har kommet til kassen og betalt.

INGEN KOMBINASJON
For å sikre at varene dine ikke havner i andres pakke eller på lageret vårt tilbyr vi ikke fellesfrakt. Det betyr at vi ikke kan tilby å sende 2 eller flere bestillinger i en pakke. Du er imidlertid velkommen til å legge inn flere bestillinger (i løpet av Black Friday-helgen).

TILBUD GJELDER KUN I NETTBUTIKKEN
Black Friday-tilbudene gjelder KUN ved kjøp gjennom nettbutikken. Det er ikke mulig å benytte seg av tilbudene ved å kontakte oss på telefon, epost eller på annen måte. Tilbudene gjelder fra 26. til 28. november 2021 (inkludert begge dager) og så langt lageret rekker.

Scroll to Top
Rull til toppen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Du vil vel ikke gå glipp av lekre restpartier med garn til markedets laveste priser? Hold deg oppdatert ca. 4 ganger i måneden og vær blant de første som får beskjed :-)

Du kan til enhver tid avmelde deg igjen..

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.