BLACK FRIDAY

Minsk garnsvinn på Black Friday fra fredag den 24. november – søndag d. 26. november 2023 (begge dager inkl.).

Du får alt i denne kategorien til 50% rabatt uanset førpris. RABATTEN ER ALLEREDE FRATRUKKET 🙂

Viser alle 5 resultater

MINSK GARNSVINN PÅ BLACK FRIDAY

Kan du velge å være mer bærekraftig på Black Friday?

Vi mener ja 🙂 Istedenfor å kjøpe billig nyprodusert garn kan du kjøpe overskuddsgarn fra oss. Vi selger restpartier fra moteindustriens overproduksjon som ellers var på vei til å ende som garnsvinn. Når du kjøper garn hos oss er du med på å minske garnsvinn i verden 🙂

I Garnspesialisten har vi Black Friday tilbud fredag ​​24. november – søndag 26. november (begge dager inkludert). Da kommer vi til å ha mange kjekke garn på tilbud.

Kanskje du trenger billig garn til  julegavene dine? Eller kanskje du har lyst til å kjøpe garntilbehør for å gi i gave til noen du liker – eller til deg selv?

TILBUDENE I FORBINDELSE MED BLACK FRIDAY GJELDER 24. NOVEMBER t.o.m. 26. NOVEMBER 2023. DU KAN GLEDE DEG TIL SÆRDELES GODE PRISER 🙂

I år kan du se frem til:

Vi reduserer prisen på utvalgte varer med 50%. Vi kan ikke informere på forhånd om hvilke produkter det vil være. Når salget starter vil du kunne se tilbudene på denne siden.

Vilkår for Black Friday-kjøp hos Garnspesialisten:

Vi KAN dessverre IKKE tilby felles frakt av bestillinger. Husk imidlertid at du allerede får gratis frakt ved kjøp over 700 kr. Les mer om vilkårene for salget nedenfor:

VAREN ER DIN NÅR DEN ER BETALT
Betingelsene ved et salg i nettbutikken ikke er helt de samme som når du er på salg i en fysisk butikk. Når du har en vare i handlekurven i nettbutikken kan du først være sikker på at varen er din når du har kommet til kassen og betalt.

INGEN KOMBINASJON
For å sikre at varene dine ikke havner i andres pakke eller på lageret vårt tilbyr vi ikke fellesfrakt. Det betyr at vi ikke kan tilby å sende 2 eller flere bestillinger i en pakke. Du er imidlertid velkommen til å legge inn flere bestillinger (i løpet av Black Friday-helgen).

TILBUD GJELDER KUN I NETTBUTIKKEN
Black Friday-tilbudene gjelder KUN ved kjøp gjennom nettbutikken. Det er ikke mulig å benytte seg av tilbudene ved å kontakte oss på telefon, epost eller på annen måte. Tilbudene gjelder fra 24. til 26. november 2021 (inkludert begge dager) og så langt lageret rekker.

Skroll til toppen