Lantern Moon rundpinner

Fra 160,00 kr

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

LANTERN MOON RUNDPINNER

Lantern Moon rundpinner er en ekte luksusfornøyelse for strikkeentusiaster som ønsker å oppleve den ultimate komfort og eleganse i sine strikkeprosjekter. Disse unike pinnene er laget med omhu og ekspertise og vil raskt bli din favoritt 🙂

Det som gjør Lantern Moon rundpinner virkelig unike er deres fantastiske kvalitet og luksuriøse materialer. Pinnespissene er håndlaget av ekte ibenholt, noe som gir en jevn og varm overflate som føles behagelig i hendene. Dette gir også en visuell estetikk til pinnene og gjør dem til et vakkert håndverk. Vaieren er laget av nylonbelagt rustfritt stål og er både slitesterkt og fleksibel.

Materiale:

  • Pinnespisser: ibenholt
  • Vaier: rustfritt stål
  • Skjøter: 24K gullbelagt messing

GULLBELAGTE STRIKKEPINNER – REN LUKSUS

Skjøtene på disse strikkepinnene er belagt med 24K gull, noe som gir et eksklusivt og elegant preg. I tillegg til å være en fryd for øyet sørger gullbelegget for en jevn overgang mellom pinnespiss og vaier. Det gjør at du kan strikke jevnt og uanstrengt, da tråden ikke vrir seg.

Når du strikker med Lantern Moon strikkepinner, vil du oppleve at de er usedvanlig behagelige å strikke med. Den perfekte balansen mellom vekt og varme fra ibenholt materialet gjør at pinnene ligger lett i hånden og gir en naturlig følelse av kontroll. Du vil nyte hver eneste maske og se strikkeprosjektet ditt ta form med eleganse og presisjon.

I tillegg til den vakre gullskriften på pinnen er pinnestørrelsen også gravert inn i den gullbelagte skjøten, slik at du kan se størrelsen begge steder. Det er ganske lurt, spesielt hvis skriften på selve pinnen med tiden blir litt utydelig.

Enten du er en erfaren strikker eller nybegynner, vil Lantern Moon rundpinner forvandle din strikkeopplevelse til noe spesielt. Gi deg selv gaven å strikke med Lantern Moon rundpinne og la kreativiteten din blomstre.

Håndlaget og fair trade

Lantern Moons produkter er håndlaget i India etter fair trade og fair market-prinsipper.

LIGNENDE PRODUKTER