Lantern Moon vaiere til utskiftbare rundpinner (1 sett)

110,00 kr

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

LANTERN MOON VAIERE

Det er ren strikkeglede å strikke med Lantern Moon vaiere, noe som skyldes rotasjonsleddet. Det gjør at tråden ikke vrir seg, men rett og slett følger din naturlige strikkeflyt. Lantern Moon vaiere er laget av nylonbelagt rustfritt stål og er både slitesterke og fleksible. Skjøtene er belagt med 24K gull – ren luksus. Vaiere kan brukes både som en vanlig rundpinne eller som en magic loop. Hver pakke inneholder:

  • 2 vaiere
  • 1 strammeverktøy
  • 2 maskestoppere i tre

Vaier passer til alle utskiftbare KnitPro rundpinner

Selvfølgelig passer vaieren til alle utskiftbare strikkepinner fra Lantern Moon-serien. I tillegg passer den til alle utskiftbare strikkepinner fra KnitPro sitt sortiment. Det betyr at du kan bruke dem om hverandre med alle pinner du ellers har, f.eks. i Karbonz, Nova, Symfonie, Cubics eller andre.

Vi har vaiere i mange forskjellige lengder, så du kan finne akkurat passe lengde til ditt neste strikkeprosjekt. Du kan velge mellom vaiere som sammen med pinnene måler 40 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm, 100 cm, 120 cm eller 150 cm.

Håndlaget og fair trade

Lantern Moons produkter er håndlaget i India etter fair trade og fair market-prinsipper.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.