RE:DESIGNED Fie Urban – Prosjektvesken til alt

2.350,00 kr

Ressurser som ikke går til spille:

Dette garnet er et overskuddsprodukt fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med på å minske garnsvinn ved at forvandle det til noe nytt og vakkert.

PROSJEKTVESKEN MED PLASS TIL ALT

RE:DESIGNED Fie Urban er en ekstremt romslig myk skinnveske, hvor du enkelt kan finne plass til alle strikkeprosjektene du vil ha med deg på tur. Enten du skal på helgetur, en lang dag på stranden, i strikkeklubb eller noe helt annet – denne vesken rommer det meste. Tenk på funksjonaliteten til den klassiske blå IKEA-posen – bare i en herlig skinnkvalitet som bare blir vakrere med årene… Wow! Vi er stolte av at Garnspesialisten har fått mulighet for å tilby akkurat denne vesken, da den passer perfekt til alle garnglade strikkere og heklere som ikke er bleke for å kaste seg over garn på en stor spole 🙂

Den romslige prosjektvesken har to sett med stropper i gode lengder til å bære vesken over skulderen. Vesken lukkes med en magnetisk lukking og en metallkrok. Innvendig finner du en liten glidelåslomme. Du kan med stor suksess kombinere Fie Urban Prosjektveske med en Prosject Clutch, hvor du kan holde styr på dine mindre eiendeler og strikketilbehør.

Vesken kommer med en tilhørende veske i bomull.

Materialer

RE:DESIGNED Fie Urban er laget av okseskinn, som er skånsomt farget og avsluttet med voks. Den har en levende finish, hvor de naturlige egenskapene til skinnet er bevart.

Farge: Burnt Tan / Walnut

Størrelse og mål

Fie Urban – Prosjektvesken til alt er dronningen av prosjektvesker i deilig kvalitet. Her har du plass til alt. Den kan neppe unngå å bli en favoritt.

Dimensjoner:

  • Høyde: 38 cm
  • Bredde: 55 cm
  • Dybde: 34 cm

Mer tilbehør til strikking og hekling

Hos Garnspesialisten finner du alt hjertet måtte begjære av lekkert utstyr til garnprosjektene. Ta en titt på underkategoriene våre og gå ikke glipp av:

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen