#stoppgarnsvinn lykkepose (3 kg spoler)

Fast lav pris

900,00 kr

Tilgjengelighet 5 på lager

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 4.521 l vann
ca. 49,5 kg CO2
ca. 19 KwH

Lykkeposene er sammensatt af overskuddsprodukter fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med og stopp garnsvinn ved å forvandle garnet til noe nytt og vakkert.

LYKKEPOSE GARN – BLANDET BILLIG GARN

Her har du virkelig sjansen til å gjøre et kupp og samtidig redde masse garn 🙂 Gled deg til en veldig spennende lykkepose.

Vi har samlet mange deilige garn i forskjellige tykkelser og forskjellige materialer til en billig lykkepose på 3 kg. Det er UKJENTE garn, dvs. hvor vi ikke kjenner materialet. Det er imidlertid nok til flere forskjellige prosjekter, da hver lykkepose inneholder ca. 5-8 forskjellige spoler med en totalvekt på min. 3 kilo. Det vil oftest være litt tjukkere garn som skjuler seg i posene – dvs. garn til håndstrikking, hekling eller tufting. Er du på utkikk etter garn til maskinstrikking eller veving, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss, så kan vi se om vi kan finne en lykkepose til deg med tynnere garn.

Lykkeposen inneholder:

  • 5-8 x forskjellige garn på spoler i ukjente materialer

Du får valuta for pengene når du kjøper en billig lykkepose med 3 kg. garn. Innholdet tilsvarer garn til min. 1400 kr., men her får du hele 3 kg garn til kun 900 kr.

Vi samarbeider med store fabrikker i Italia som designer garn for sine kunder. Å designe garn krever utrolig mange prototyper før de treffer kundenes ønsker. Som regel selges ikke disse prototypene, de blir istedet kassert. Og det synes vi er kjempesynd – for miljøet, men også for alle dere garnelskere der ute 🙂 Vi tar derfor veldig gjerne imot disse skjønnhetene og gleder oss til å vise dere dem 🙂

Lykkeposer med nøster

Foretrekker du å bruke garnnøster har vi også #stoppgarnsvinn lykkeposer med nøster 🙂

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “#stoppgarnsvinn lykkepose (3 kg spoler)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen
Rull til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.