#stoppgarnsvinn lykkepose (3 kg spoler)

Fast lav pris

900,00 kr

Tilgjengelighet 4 på lager

Ressurser som ikke går til spille:

ca. 4.521 l vann
ca. 49,5 kg CO2
ca. 19 KwH

Lykkeposene er sammensatt af overskuddsprodukter fra tekstilproduksjonen i EU. Bli med og stopp garnsvinn ved å forvandle garnet til noe nytt og vakkert.

LYKKEPOSE GARN – BLANDET BILLIG GARN

Her har du virkelig sjansen til å gjøre et kupp og samtidig redde masse garn 🙂 Gled deg til en veldig spennende lykkepose.

Vi har samlet mange deilige garn i forskjellige tykkelser og forskjellige materialer til en billig lykkepose på 3 kg. Det er UKJENTE garn, dvs. hvor vi ikke kjenner materialet. Det er imidlertid nok til flere forskjellige prosjekter, da hver lykkepose inneholder ca. 5-8 forskjellige spoler med en totalvekt på min. 3 kilo. Det vil oftest være litt tjukkere garn som skjuler seg i posene – dvs. garn til håndstrikking, hekling eller tufting. Er du på utkikk etter garn til maskinstrikking eller veving, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss, så kan vi se om vi kan finne en lykkepose til deg med tynnere garn.

Lykkeposen inneholder:

  • 5-8 x forskjellige garn på spoler i ukjente materialer

Du får valuta for pengene når du kjøper en billig lykkepose med 3 kg. garn. Innholdet tilsvarer garn til min. 1400 kr., men her får du hele 3 kg garn til kun 900 kr.

Vi samarbeider med store fabrikker i Italia som designer garn for sine kunder. Å designe garn krever utrolig mange prototyper før de treffer kundenes ønsker. Som regel selges ikke disse prototypene, de blir istedet kassert. Og det synes vi er kjempesynd – for miljøet, men også for alle dere garnelskere der ute 🙂 Vi tar derfor veldig gjerne imot disse skjønnhetene og gleder oss til å vise dere dem 🙂

Lykkeposer med nøster

Foretrekker du å bruke garnnøster har vi også #stoppgarnsvinn lykkeposer med nøster 🙂

LIGNENDE PRODUKTER

Skroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.