Tynn Bomullsflame

Produktinformasjon:

Materiale

100 % bomull

Løpelengde pr 50 gram

ca. 425 m

Form

Spole

Pris pr 50 gram

25 kr.

Strikk

Pinne 2 mm eller flere tråder sammen

Fra 250,00 kr

(25 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

100 % bomull

Løbelængde per 50 gram

ca. 425 m

Form

Spole

Pris ved 50 gram

25 kr.

Strik

Pinne 2 mm eller flere tråder sammen

Ressurser som ikke går til spille:

min. 1.374 l vann
min. 6 kg CO2
min. 4 KwH

Ved å kjøpe dette garnet er du med på å redusere garnsvinn. Garnet er et overskuddsprodukt fra den europeiske moteindustrien.

TYNN BOMULLSFLAME

Dette nydelige garnet er spunnet av 100% bomull og vil være et perfekt bomullsgarn til en lett sommertopp. Det består av en råhvit tråd av varierende tykkelse og to tynne tråder med jevn tykkelse og kontrastfarge. Denne kombinasjonen av tråder kalles flame, og gir i dette tilfellet et fint melert garn på grunn av de forskjellige fargene på garntrådene.

Strikkefasthet

Vi har strikket en liten prøve i dette nydelige bomullsgarnet. Strikkefastheten på pinne 3,5 mm landet på 20 masker pr 10 cm med 3 tråder strikket sammen. Det strikkede resultatet er veldig mykt og vil være superbehagelig på en varm sommerdag.

Bomullsgarn til sommertopp

Bomull er et deilig materiale å bruke til sommerklær, da det ikke føles varmt mot huden. Du kan strikke en luftig sommertopp til deg selv, en sommerkjole til jente eller hva med en strikket sommerdress til en liten nyfødt?

Tynn Bomullsflame kan fint stå alene, hvor du evt kan strikke flere tråder sammen for å treffe ønsket strikkefasthet og pinnestørrelse. Det er et bomullsgarn som vil være et godt garnalternativ til mange populære sommertopper og bluser.

Garnalternativ til strikkeoppskrifter til sommerklær

  • June Top fra PetiteKnit vil se så fin ut i det livlige melerte garnet og med tre tråder på pinne 3,5 mm passer det perfekt til den angitte strikkefastheten.
  • Ankers Sommerbluse fra PetiteKnit kler også strikkefastheten vakkert.
  • Sommer Ella fra LeKnit er en elegant sommerbluse med korte ermer og hullmønster i bærestykket.

Strikk med flere tråder

Synes du at strikking med flere tråder kan være stress, kan vi gi deg et supertriks som gjør strikkelivet ditt enklere Vi har laget en liten video hvor vi viser det smarte trikset som gjør det mulig å strikke med 3 tråder fra en enkelt spole, uten å nøste opp garnet i mindre porsjoner på forhånd. Se vår YouTube-video: Strikk med 3 tråder fra 1 spole – da blir det gøy å jobbe med tynne garnkvaliteter som Tynn Bommullsflame!

Nøsting av garn

Hvis du fortsatt foretrekker å lage mindre nøster av garnet, kan du benytte deg av en nøstemaskin. Vi har både en stor nøstemaskin til 670 kr. og en liten nøstemaskin til 395 kr.

LIGNENDE PRODUKTER

// Function to get query parameter from URL fragment function getQueryParam(param) { var fragment = window.location.hash.substring(1); var params = new URLSearchParams(fragment); return params.get(param); } // Get search term from 'q' parameter var searchTerm = getQueryParam('q'); if (searchTerm) { // Searched Site Klaviyo var _learnq = _learnq || []; _learnq.push(["track", "Searched Site", { "SearchTerm": searchTerm, "SearchTerm (autocorrected)": "null", "ReturnedResults": "1" }]); }
Skroll til toppen